"Dani komedije" od 20. do 27. marta

Selektor Pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" reditelj Nebojša Bradić saopštiće sutra repertoar festivala koji će, po tradiciji, biti održan od 20. do 27. marta u Jagodini.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2020.

13:11

Foto: depositphotos/jjspring

Bradić će, na konferenciji za medije u Jagodini, saopštiti kojih sedam predstava pozorišta Srbije će biti u zvaničnoj konkurenciji za nagrade festivala, stručnog žirija i publike, saopšteno je danas iz Uprave festivala. Predstave na festivalu će ocenjivati stručni žiri: filmski i pozorišni glumac Dragan Mićanović, predsednik, i članovi novinarka kulturne rubrike dnevnog lista "Politika" Borka Golubović i iz grada domaćina profesorka srpskog jezika i književnosti Aleksandra Petrović. Dobitnik najvećeg priznanja festivala "Zlatni ćuran" za životno delo, ove godine je pozorišni, filmski i televizijski glumac Milan Lane Gutović. Nagrada, statueta ćurana i novčani deo, biće mu uručeni na otvaranju festivala 20. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: