Tašana Đorđević: "Tate" su divna porodična serija u kojoj ima mnogo dece

U ponedeljak, 27. januara, na Prvoj televiziji počinje da se emituje domaća serija "Tate", koja, kako joj i samo ime kaže, po prvi put u fokus stavlja očeve. Zanimljiva porodična priča sa melodramskim zapletima, bavi se očevima i njihovim sposobnostima ili nesposobnostima da se snađu u nepredviđenim, ponekad tragičnim, a ponekad i komičnim situacijama.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.01.2020.

10:00

Tašana Đorđević:
Tašana Ðorðeviæ, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstoviæ

Iako su tate u prvom planu, i neke mame privući će pažnju gledalaca. Jedna od njih je i Tašana Đorđević koju smo imali prilike da vidimo u serijama "Urgentni centar", "Ubice mog oca", "Andrija i Anđelka" i "Montevideo Bog te video".

U seriji "Tate" tumačite lik Mione Bambulović, supruge jednog od očeva. O kakvoj ženi je reč?

- Miona je majka trojice sinova i supruga Vlade Bambulovića, koga igra Branko Janković. Ceo život "vodi borbu" sa njima i došla je do tačke kada više ne može da izdrži. Umorna od pranja i čišćenja, Miona odlučuje da unese određene promene u svoj život. Beskrajno voli decu i supruga, ali sada više nema nazad. Kako bi muža "naučila pameti", odlazi od njega da vidi da li će se nešto promeniti. On postaje malo ljubomoran, a jedina osoba kod koje ona zapravo može da ode, jeste bivša supruga njenog brata - Lola (Ljubinka Klarić).

Da li Miona uspeva u svojoj nameri da se promeni?

- Pomalo, lagano. Kad se useli kod Lole, kreće cela akcija i Mionina borba da se pronađe.

Šta gledaoci mogu da očekuju od serije "Tate"?

- Verujem da će se gledaoci prepoznati u ovoj priči. Biće i suza i prelomnih životnih momenata, ali i ozbiljno mnogo smeha. Pravimo jednu divnu porodičnu seriju u kojoj ima dosta dece. Miona ima troje, Lola dvoje, Petar jedno, Toma jedno... Mnoge scene dešavaju se u vrtiću i prikazuju probleme s kojima se oni susreću. Mislim da ćemo uspeti da im damo lepu poruku da ljubav prevazilazi sve to i da borba mora da postoji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: