Snima se još jedna serija o britanskoj kraljevskoj porodici; Orlando Blum kao princ Hari

Nova serija zasnovana na britanskoj kraljevskoj porodici stiže na TV ekrane.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/ Phillip Faraone
Foto: Gettyimages/ Phillip Faraone

Inspirisana popularnim Džanetijevim nalogom na Instagramu, serija "Princ" će ispričati priču o Vindzoru iz ugla šestogodišnjeg princa Džordža.

U priči o najpoznatijoj porodici u Ujedinjenom Kraljevstvu, princu Hariju će glas pozajmiti Orlando Blum.

Kraljevska porodica bila je aktuelna prethodnih dana zbog priče o budućnosti princa Harija i Megan Markl nakon što je par odlučio da napusti kraljevske obaveze i počne novi život u Kanadi.

"'Princ' prati animiranog princa Džordža koji prosipa sav taj "britanski, kraljevski" čaj"', objavljeno je na profilu HBO Maks na Tviteru.

Pored "Porodičnog čoveka", Džaneti je producirao i sitkom "Vil i Grejs", a sad će biti i izvršni producent "Princa".

Gari je, aludirajući na "Igru prestola", rekao kako mu je drago što će sarađivati sa ovom medijskom kućom i doneti im "još jednu seriju o porodici koja se bezobzirno bori za tron".

Garijev satirični profil na Instagramu ima skoro 900.000 pratilaca i mnogo postova koji se odnose na princa Džordža, piše CNN.

Smatra se da bi serija mogla biti slična ovim postovima, a šuška se i o tome šta će sve biti zataškano u njoj.

Da li će biti reči o borbi za presto? Da li će se govoriti o Meganinom i Harijevom preseljenju u Kanadu? Hoće li se pričati o rivalstvu između dece princa Vilijama i Kejt Midlton?

Oni koji se spominju kao mogući učesnici u stvaranju ove serije su: američka glumica Kondola Rašad, koja će pozajmiti glas Megan Markl, Lusi Panč kao Kejt Midlton, Tom Holander kao princ Filip i princ Čarls, Frances de la Tur kao kraljica Elizabeta, Ivan Reon kao princ Vilijam, dok će Alan Kaming pozajmiti glas Džordžovom batleru Ovenu.

strana 1 od 20 idi na stranu