Snima se još jedna serija o britanskoj kraljevskoj porodici; Orlando Blum kao princ Hari

Nova serija zasnovana na britanskoj kraljevskoj porodici stiže na TV ekrane.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 23.01.2020.

12:05

Snima se još jedna serija o britanskoj kraljevskoj porodici; Orlando Blum kao princ Hari
Foto: Gettyimages/ Phillip Faraone

Inspirisana popularnim Džanetijevim nalogom na Instagramu, serija "Princ" će ispričati priču o Vindzoru iz ugla šestogodišnjeg princa Džordža.

U priči o najpoznatijoj porodici u Ujedinjenom Kraljevstvu, princu Hariju će glas pozajmiti Orlando Blum.

Kraljevska porodica bila je aktuelna prethodnih dana zbog priče o budućnosti princa Harija i Megan Markl nakon što je par odlučio da napusti kraljevske obaveze i počne novi život u Kanadi.

"'Princ' prati animiranog princa Džordža koji prosipa sav taj "britanski, kraljevski" čaj"', objavljeno je na profilu HBO Maks na Tviteru.

Pored "Porodičnog čoveka", Džaneti je producirao i sitkom "Vil i Grejs", a sad će biti i izvršni producent "Princa".

Gari je, aludirajući na "Igru prestola", rekao kako mu je drago što će sarađivati sa ovom medijskom kućom i doneti im "još jednu seriju o porodici koja se bezobzirno bori za tron".

Garijev satirični profil na Instagramu ima skoro 900.000 pratilaca i mnogo postova koji se odnose na princa Džordža, piše CNN.

Smatra se da bi serija mogla biti slična ovim postovima, a šuška se i o tome šta će sve biti zataškano u njoj.

Da li će biti reči o borbi za presto? Da li će se govoriti o Meganinom i Harijevom preseljenju u Kanadu? Hoće li se pričati o rivalstvu između dece princa Vilijama i Kejt Midlton?

Oni koji se spominju kao mogući učesnici u stvaranju ove serije su: američka glumica Kondola Rašad, koja će pozajmiti glas Megan Markl, Lusi Panč kao Kejt Midlton, Tom Holander kao princ Filip i princ Čarls, Frances de la Tur kao kraljica Elizabeta, Ivan Reon kao princ Vilijam, dok će Alan Kaming pozajmiti glas Džordžovom batleru Ovenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: