Neda Arnerić će biti sahranjena daleko od očiju javnosti

Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u petak 10. januara u svom stanu na Vračaru.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2020.

19:48

Neda Arnerić će biti sahranjena daleko od očiju javnosti
Foto: Printscreen/ youtube

Glumicu je na stolici, za trpezarijskim stolom, zatekao brat, koji je došao da je obiđe, pošto je bio zabrinut jer mu se nije javljala. Sada su počele da se pojavljuju u javnosti i nezvanične informacije o sahrani glumice. Naime, nezvanično se saznaje da će Neda biti sahranjena u prisustvu najužih članova porodice.

Verovatno će biti sahranjena pored svog Miše, a porodica želi da se to obavi u najužem krugu - kaže izvor blizak porodici, prenosi Pink.rs. Milorad Mešterović, suprug Nede Arnerić, preminuo je u decembru 2018. a za njegovu tešku bolest i smrt javnost je saznala tek mesecima kasnije. Neda, koja je sa svojim Mišom bila u braku više od 30 godina, preminula je na dan kada bi on proslavio rođendan. Davne 1966. godine Neda je stala pred filmske kamere i tada verovatno nije mogla ni da nasluti da će više od pola veka biti njen najverniji saradnik. u jednom od poslednjih intervjua koji je dala zaa magazin "Hello" rekla je da joj se nikad nije dopadalo da je nazivaju "večita devojčica".

"Nikada nisam volela taj epitet. Nadimak 'mala Neda' dugo me je proganjao, toliko me je nervirao da sam često dodavala godine", iskrena je bila Neda, koja je na filmu od svoje šesnaeste godine.

Međutim, bez problema je priznala da je često na pitanje koliko ima godina znala da kaže nekolio više.

"Zaista sam to radila. Kad sam imala 19 godina, govorila sam da mi je 23, sa 23 sam tvrdila da imam 27. Iz nekog razloga zvučalo mi je kao ozbiljna brojka. (smeh) To sam činila samo u inostranstvu, gde me nisu poznavali. Bilo je i simpatičnih situacija, kao kada sam sa jedriličarima išla na krstarenje po Jonskom moru. Kasnije sam saznala da je bila aktuelna opklada koliko godina ima žena na jugoslovenskom brodu. (smeh) Tada sam imala 42, a nagađanja su išla u rasponu od 28 do 50. Izgleda da su moje godine 'neuhvatljive'", sa setom je ispričala Arnerićeva, koja je slovila za najlepšu jugoslovensku glumicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: