Izložba "Sonja Savić - Devojka iz grada" u Puli

U okviru programa Pulskog filmskog festivala 11. jula će u Srpskom kulturnom centru u Puli biti otvorena izložba "Sonja Savić - Devojka iz grada", povodom 35 godina od Zlatne Arene za film "Šećerna vodica", najavili su iz Srpskog kulturnog centra u tom gradu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 09.07.2019.

13:30

Izložba
Foto: Getty/Ander Gillenea / Stringer

Autori izložbe su Predrag Živković i Mirjana Racković, a artefakti koji čine postavku izložbe deo su legata Sonje Savić, koji je u vlasništvu "Umetničke galerije Nadežda Petrović" iz Čačka.

Postavka izložbe sastavljena je obimnog materjala koji čine fotografije, audio i video zapisi, završeni video radovi, dokumentarni i igrani filmovi, video snimci pozorišnih predstava u kojima je glumica nastupala, kao i mnogobrojni lični predmeti Izložba će biti otvorena do 21. jula, kada se završava i 66. Pulski filmski festival.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: