Objavljen ceo trejler za seriju "Stvorenje iz močvare" VIDEO

U trejleru možemo videti da grad polako tone u haos, jer su mnogi građani zaraženi bolešću koja čini da biljke rastu iz njihovih tela.

Kultura

Izvor: B92, N1

Četvrtak, 30.05.2019.

14:20

Default images

Ceo trejler za seriju "Stvorenje iz močvare" je stigao taman da zagolica publiku pred premijeru.

Sada, kada se završila prva sezona serije "Doom Ptrol", zameniće je "Stvorenje iz močvare", podseća Strip blog, a prenosi N1.

Istragu će voditi Abigejl Arkejn i to će je dovesti do misteriozne močvare u Luizijani.

Na osnovu svih snimaka koje smo do sada videli, "Stvorenje iz močvare" će biti u punom horor elementu, što i nije čudno kad je producent serije Džejms Van, koji je za DC i WB već ekranizovao “Akvamena”.

Serija će premijerno biti prikazana na DC Universe streaming platformi, gde će se pridružiti serijama Titans i Doom Patrol. Naglašeno je da se "Stvorenje iz močvare" neće naći u istom univerzumu kao prethodne dve serije.

Producenti serije su Džejms Van, Mark Verhejden, Geti Doberman, Majkl Klir i Len Vajsmen.

Glumačku postavu čine Kristal Rid, Endi Bin, Derek Mers, Dženifer Bils, Henderson Vejd, Vil Peton, Virdžinija Madsen, Džeril Preskot i Kevin Durand. Serija će biti horor akcija sa elementima fantastike.

Premijera serije zakazana je za 31. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: