Objavljen ceo trejler za seriju "Stvorenje iz močvare" VIDEO

U trejleru možemo videti da grad polako tone u haos, jer su mnogi građani zaraženi bolešću koja čini da biljke rastu iz njihovih tela.

Izvor: B92, N1
Podeli

Ceo trejler za seriju "Stvorenje iz močvare" je stigao taman da zagolica publiku pred premijeru.

Sada, kada se završila prva sezona serije "Doom Ptrol", zameniće je "Stvorenje iz močvare", podseća Strip blog, a prenosi N1.

Istragu će voditi Abigejl Arkejn i to će je dovesti do misteriozne močvare u Luizijani.

Na osnovu svih snimaka koje smo do sada videli, "Stvorenje iz močvare" će biti u punom horor elementu, što i nije čudno kad je producent serije Džejms Van, koji je za DC i WB već ekranizovao “Akvamena”.

Serija će premijerno biti prikazana na DC Universe streaming platformi, gde će se pridružiti serijama Titans i Doom Patrol. Naglašeno je da se "Stvorenje iz močvare" neće naći u istom univerzumu kao prethodne dve serije.

Producenti serije su Džejms Van, Mark Verhejden, Geti Doberman, Majkl Klir i Len Vajsmen.

Glumačku postavu čine Kristal Rid, Endi Bin, Derek Mers, Dženifer Bils, Henderson Vejd, Vil Peton, Virdžinija Madsen, Džeril Preskot i Kevin Durand. Serija će biti horor akcija sa elementima fantastike.

Premijera serije zakazana je za 31. maj.

Aktuelno

Jakopo Godani dobitnik nagrade Jovan Ćirilov

Nagrada "Jovan Ćirilov – za korak dalje" u okviru 16. Beogradskog festivala igre, po odluci stručnog žirija, pripala je italijanskom koreografu Jakopu Godaniju. Nagrada se dodeljuje za triptih radova (Uzvišeni izazov, Odjeci neumorne duše, Jedinstvena reakcija) koji je izvela Drezden Frankfurt kompanija igre u Centru Sava, 11. aprila 2019. godine i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, 12. aprila 2019. godine.

Aktuelno utorak 28.05. 13:01 Komentara: 0

Srbija dobila internet-pretraživač kulturnog nasleđa

Prvi nacionalni Pretraživač kulturnog nasleđa Srbije, uz pomoć kojeg će najšira javnost biti upoznata sa digitalizovanim fondovima i informacijama o kulturnom nasleđu koje se čuvaju u srpskim bibliotekama, arhivima, muzejima, galerijama i zavodima za zaštitu spomenika, predstavljen je u Istorijskom arhivu Novog Sada.

Aktuelno utorak 28.05. 10:49 Komentara: 5
strana 1 od 34 idi na stranu