Beogradska filharmonija dobitnik nagrade "Priznanje 2019"

Beogradska filharmonija dobitnik je dve nagrade koje dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, saopšteno je iz Filharmonije.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

13:48

Beogradska filharmonija dobitnik nagrade
Foto: Marko Ðokoviæ, Beogradska filharmonija

Na konkursu za 22. dodelu godišnjih nagrada Priznanje 2019, Filharmonijski koncerti za bebe nagrađeni u čak dve kategorije - za Brend PR i Komunikaciju društveno odgovornih projekata.

Nagrade su uručene Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije. Hit projekat koji je obeležio sezonu 2018/19. snažno je doprineo tome da se Beogradska filharmonija ustoliči kao brend koji se voli.

Kao jedinstveni centar edukacije i mesto gde se prave prvi koraci u upoznavanju sa klasičnom muzikom, Beogradska filharmonija neguje svoju publiku od samog početka i razvija dugotrajan odnos sa celokupnom zajednicom.

"Koncertići za bebe" Beogradske filharmonije postali su nova tačka susreta kroz projekat koji je povezao publiku sa institucijom, brend sa javnošću, kao i zaposlene sa njihovom kućom.

Pored beskrajnog zadovoljstva koje su pružili, koncerti za bebe su primer dobre prakse koji je inspirisao i druge institucije kulture da postanu "bejbi frendli" i planiraju slične programe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: