Za sat vremena rasprodate jednodnevne ulaznice za "Exit"

Za manje od sat vremena rasprodate su jednodnevne ulaznice po poklon ceni za ovogodišnji "Exit" festival koji se održava od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 18.05.2019.

14:43

Za sat vremena rasprodate jednodnevne ulaznice za
Foto: Anna_Om / depositphotos

Protok servera za onlajn prodaju ove godine bio je dodatno pojačan navalom kupaca iz preko 70 zemalja, dok je ispred centralne blagajne "Gigstix" u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada, gužva počela da se formira već u osam ujutru, navodi se u saopštenju organizatora.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je, kako se ističe, , najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji predvodi rok bend "The Cure", sastav o kome se trenutno najviše priča "Greta Van Fleet", nekrunisani kralj grime scene "Skepta" i nova hip-hop diva IAMDDB, čuveni di-džej Karl Koks, popularni di-džej tandem Dimitri Vegas i Like Mike, kao i hitmejkeri DJ Snake, "The Chainsmokers" i drugi na više od 40 bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Na "Exitu" se očekuju posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Madjarske, Finske, Češke, Nemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika. Već je popunjeno preko 70 posto kapaciteta tvrdjave, pa se onima koji još nisu obezbedili ulaznice savetuje da požure i obezbede kartu sa 45 posto uštede od 6.990 dinara za sve dane, odnošno od 2.990 dinara za prvi i 2.690 dinara za drugi, treći ili četvrti dan.

Još vrlo limitiran broj ulaznica od 4.990 dinara ostao je za Fan pit za nastup sastava "The Cure" prvog dana festivala, a u prodaji su Gold vip dnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara. U toku je i popularna "4+1" akcija, u kojoj grupa od četvoro koja zajedno kupi ulaznice za festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda ograničen broj ulaznica za ovu akciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: