U Luvr na izložbu o Leonardu da Vinčiju samo uz rezervaciju

Izložba posvećena Leonardu da Vinčiju, koja će na jesen biti organizovana u pariskom Luvru povodom 500 godina od smrti velikog renesansnog umetnika, biće dostupna jedino posetiocima koju unapred budu imali rezervaciju, saopštila je uprava francuskog muzeja.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.04.2019.

09:32

U Luvr na izložbu o Leonardu da Vinčiju samo uz rezervaciju
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Svaka osoba koja bude želela da se divi delima umetnika u galerijama Luvra moraće da rezerviše vreme posete, naveo je muzej i dodao da će posetioci imati na taj način određenu udobnost bez gužve koja ponekad onemogućava da se dela dobro pogledaju.

Rezervacije su moguće onlajn od 18. juna i odnose se i na one koji imaju besplatan ulaz u muzej.

Izložba o Da Vinčiju (1452-1519) biće jedno od najvećih dešavanja u svetu umetnosti tokom godine u Parizu. U Luvru se inače nalazi slavna Da Vinčijeva slika "Mona Liza" (Đokonda).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: