"Novi 'Vruć vetar'" od Siniše Pavića: Glavna uloga - Čičko nije Lane Gutović

Posle sedam godina pauze i "Bele lađe" od scenariste Siniše Pavića stiže nova serija "Junaci našeg doba".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 20.04.2019.

16:21

Foto: YouTube Screenshot

Producent i vlasnik ovog projekta je "Telekom Srbija", a prva klapa pašće posle prvomajskih praznika. Pavić ostaje veran svom timu Zorana Jankovića i Slobodana Terzića iz "Košutnjak filma", dok će režija 20 epizoda biti poverena Miši Vukobratoviću, s kojim je snimao danas kultni "Bolji život". O novoj seriji nema još previše informacija, osim da podseća na "Vruć vetar".

"Ukratko: čovek na pogrešnom mestu. Nekakav novi Šurda. S tim što je Šurda tražio svoje mesto ispitujući sebe samog za šta je sposoban i da li ima talenta. Ovaj novi se ne pita. Sticajem okolnosti doći će na mesto gde ne bi trebalo da bude, koje je iznad njegovih mogućnosti. Ali on ga, za razliku od Šurde, prihvata. To je pravi junak našeg doba. A serija je priča o posledicama tako formiranog čoveka na njegove bližnje, porodicu, prijatelje, na društvo i, konačno, njega samog", izjavio je Pavić ranije za Kurir.

Glavna uloga neće biti poverena Milanu Lanetu Gutoviću, već Igoru Đorđeviću, koji će tumačiti Čička. U podeli su još Predrag Smiljković (Tika Špic), Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Mina Lazarević, Marija Vicković, Mima Karadžić, Dejan Lutkić, Vlasta Velisavljević, a od mlađih snaga Isidora Građanin i Pavle Veseniković.

Pavić i Gutović su imali plodonosnu saradnju, ali je došlo do sukoba 2011, pa je glumca u "Beloj lađi" zamenio kolega Brstina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: