Najbolji imaju šansu da predstavljaju Srbiju na takmičenju u Kanu

Učestvujte na jedinom takmičenju za mlade profesionalce – Young Lions Srbija. Ove godine takmičenje će se realizovati u Digital, Print i Media.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2019.

13:00

Najbolji imaju šansu da predstavljaju Srbiju na takmičenju u Kanu
Foto: AlexGukBO/depositphoto.com

I ove godine mogu se takmičiti mladi profesionalci, takođe u timovima od dvoje. Pobednički tim koji osvoji Grand Prix dobija nagradu – plaćene troškove puta, smeštaja i kotizacija za festival Cannes Lions 2019, koji se od 17. do 21. juna održava u Francuskoj.

Potpuno odvojeni od svojih senior direktora i klijenata, takmičarski timovi sastavljeni su od dvoje mladih profesionalaca do 30 godina starosti. Takmičari će imati priliku da se u sklopu Young Lions takmičenja dokažu na nacionalnom, ali i svetskom nivou, predstavljajući Srbiju na međunarodnom Young Lions takmičenju u Kanu, gde će snage odmeriti s kolegama iz čitavog sveta.

Young Lions Srbija nije samo izazovno takmičenje za mlade, već i projekat humanitarnog karaktera. Klijent Young Lions takmičenja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj se svi proizvedeni materijali od strane takmičara daju na korištenje bez nadoknade.

Takmičarski timovi svih kategorija zajedno pristupaju briefu neposredno pre početka takmičenja, a identitet klijenta je nepoznat sve do tog trenutka. Takmičari znaju samo da je reč o humanitarnoj ili neprofitnoj organizaciji civilnog društva. Identitet klijenta, njegove ciljeve, strategije i ciljanu publiku na briefingu predstavlja jedan od članova organizacije/klijenta za kog se radi kampanja.

Takmičarski timovi mogu se prijaviti do 8. aprila 2019. godine putem obrasca dostupnog na http://canneslions.rs/#firstPage

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: