Velike muzičke zvezde vas pozivaju na Mac!

Ljubitelji muzike iz celog regiona uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici regionalnih muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony).

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.11.2018.

19:31

Velike muzičke zvezde vas pozivaju na Mac!
Foto Skymusic: Goran Bregoviæ

Priznanja najboljim izvođačima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije biće dodeljena 29. januara 2019. godine na spektakularnoj manifestaciji u Štark Areni, na kojoj će učestvovati više od 60 poznatih ličnosti iz regiona.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora već prate MAC, a Goran Bregović je fotografijom pozvao ljubitelje dobre muzike i sjajne zabave da isprate događaj.

Oduševljenje idejom o prvoj dodeli muzičkih nagrada stiže od još jedne velike regionalne muzičke zvezde – Tonija Cetinskog:

“Dugo je region čekao ovakav događaj kakav je MAC. Muzika spaja ljude, i siguran sam da će nas ovoga puta spojiti na najlepši način. Vidimo se 29. januara!”

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača. Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće Skymusic koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja.

MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com kao i zvaničnih Facebook www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram www.instagram.com/music.awards.ceremony profila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: