Reakcija Trifunovića: Skrenuo bih pažnju na formulaciju

"Meni je sve ovo smešno", početak je odgovora glumca Sergeja Trifunovića posle izbacivanja predstave u kojoj glumi sa repertoara festivala u Aleksincu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

16:06

Reakcija Trifunovića: Skrenuo bih pažnju na formulaciju
Foto: YouTube Screenshot

Povodom iznenadnog izbacivanja predstave "Utopljena duša", u kojoj glavnu ulogu igra Sergej Trifunović, sa programa festivala u Aleksincu na Tviteru su se od sinoć oglašavali ljudi iz javnog kulturnog života.

Sad je stigla reakcija i samog glumca.

"Meni je sve ovo smešno. Iako je u suštini tužno. Ali bih skrenuo pažnju na formulaciju: '...eventualni umetnički sukob interesa.' Moram priznati da prilično nepismeni kadar SNS, širi granice. Čega god", oglasio se Trifunović na Tviteru.

U Beogradskom dramskom pozorištu, čija predstava je "zamenjena" u Aleksincu, kažu da je to zahtev organizatora, a predsednik festivalskog odbora Grujica Veljković tvrdi da nije reč o zabrani, već da je tako odlučeno da ne bi bilo "eventualnog sukoba interesa", jer je Trifunovićev otac umetnički direktor festivala

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: