Reakcija Trifunovića: Skrenuo bih pažnju na formulaciju

"Meni je sve ovo smešno", početak je odgovora glumca Sergeja Trifunovića posle izbacivanja predstave u kojoj glumi sa repertoara festivala u Aleksincu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Pročitajte još:

Predstava sa Sergejem Trifunovićem izbačena sa festivala

Podrška Sergeju Trifunoviću: "Bilo bi lepo da kolege bojkotuju festival"

Siniša Kovačević poštom vraća nagradu: "Ne treba im on, ne trebam ni ja"

Povodom iznenadnog izbacivanja predstave "Utopljena duša", u kojoj glavnu ulogu igra Sergej Trifunović, sa programa festivala u Aleksincu na Tviteru su se od sinoć oglašavali ljudi iz javnog kulturnog života.

Sad je stigla reakcija i samog glumca.

"Meni je sve ovo smešno. Iako je u suštini tužno. Ali bih skrenuo pažnju na formulaciju: '...eventualni umetnički sukob interesa.' Moram priznati da prilično nepismeni kadar SNS, širi granice. Čega god", oglasio se Trifunović na Tviteru.

U Beogradskom dramskom pozorištu, čija predstava je "zamenjena" u Aleksincu, kažu da je to zahtev organizatora, a predsednik festivalskog odbora Grujica Veljković tvrdi da nije reč o zabrani, već da je tako odlučeno da ne bi bilo "eventualnog sukoba interesa", jer je Trifunovićev otac umetnički direktor festivala

Aktuelno

Velike muzičke zvezde vas pozivaju na Mac!

Ljubitelji muzike iz celog regiona uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače, i time povećaju šanse svojim idolima da se upišu u istoriju kao prvi dobitnici regionalnih muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony).

Aktuelno petak 30.11. 19:31 Komentara: 3
strana 1 od 35 idi na stranu