"Brzi brzić" otvara 14. Kids Fest

Ovogodišnji 14. KIDS FEST koji se država pod sloganom "Moja filmska zvezda", otvara animirana avantura "Brzi brzić" koja će biti prikazana u ponedeljak 15. oktobra u 12 sati u Kombank dvorani. Na otvaranju festivala, uvodnu reč će dati ambasadorka, glumica Mirka Vasiljević, a program će voditi drugari iz UMS škole za talente.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

U okviru svečanog otavaranja najpopularnijeg dečijeg filmskog festivala koji će biti održan od 15. do 21. oktobra, posetioci će imati priliku i da slušaju dečiji hor Kolibri, kao i da igraju uz plesnu školu Form 8 .

Festival se održava u više od 30 gradova u Srbiji, a tokom trajanja festivala u Kombank dvorani najmlađi posetioci će pored zanimljivih i poučnih filmova, koji će dugo pamtiti, imati priliku da učestvuju u tematskim danima i radionicama.

Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice.

Domaćin festivala je ove godine Kombank dvorana, ali će festival biti održan i na ostalim lokacijama, odnosno u svim večim bioskopima u Srbiji.

Repertoar KIDS FEST-a za Kombank dvoranu pogledajte i na www.kombankdvorana.rs

Aktuelno

Narodni muzej dobio stohiljaditog posetioca

Narodni muzej u Beogradu dobio je danas stohiljaditog posetioca, Nikolu Vukića, studenta građevinarstva iz Novog Sada kome su ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i direktorka Nacionalnog muzeja Bojana Borić Brešković uručili poklone.

Aktuelno utorak 16.10. 16:00 Komentara: 1

Sahrana Milene Dravić u petak na Novom groblju

Komemoracija povodom smrti Milene Dravić biće održana u petak, 19. oktobra, u 12 časova na sceni "Danilo Bata Stojković" u Zvezdara teatru, a diva srpskog i jugoslovenskog glumišta biće sahranjena istog dana u 15.30 sati u Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju.

Aktuelno utorak 16.10. 13:16 Komentara: 1

Kako je Milena Dravić oprostila lopovu koji joj je opljačkao stan?

Svedoci smo davanja glumice Milene Dravić svojoj profesiji, a sama je uvek isticala da joj je uvek i u svemu pokretač ljubav. Umrla je dve i po godine posle svoje najveće ljubavi, takođe glumca Dragana Nikolića, a ostavili su, pored nezaboravnih uloga na filmu i u pozorištu, ljudska dela koja izazivaju poštovanje i divljenje.

Aktuelno ponedeljak 15.10. 15:01 Komentara: 8
strana 1 od 29 idi na stranu