Počinje EXIT, spremite se za dobar provod i spektakularno otvaranje

"Egzit 2018" počinje večeras u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi, na kojem će na više od 40 bina nastupiti brojne svetske zvezde poput Grejs Džouns, "Migosa", Solomon, Amelije Lens, Dejvida Gete... Organizatori najavljuju spektakularan start festivala uz Polunjina, vatromet i "Migose".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

09:31

Počinje EXIT, spremite se za dobar provod i spektakularno otvaranje
Foto: Promo

Ovaj festival, 18. po redu, nedavno je proglašen najboljim u Evropi, a spektakularno otvaranje na novoj bini najavljeno je za 22.45 kada će po prvi put na ovom festivalu nastupiti Sergej Polunjin, jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba, i to uz "Almajzin simfoniju".

Nakon toga biće organizovan već tradicionalan vatromet i nastup "Migosa" i "Fiver rej". Tema ceremonije otvaranja je "Exit Freedom".

I ove godine EXIT festival će pored muzičkog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave imati čitav niz aktivacionih, "čil" i avanturističkih zona na festivalu za nezaboravno iskustvo posetilaca.

Organiztatori navode da zabava počinje od ranog jutra i za kampere uz fudbalsku groznicu, najbolje DJ-eve i gledanje u zvezde, a između koncerata za pamćenje i dočeka jutarnjeg sunca na mts Dance Areni EXIT fanovi će moći da pevaju na karaokama, provedu se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe...

Pročitajte još: BBC ivrstio EXIT na listu najvećih festivala na svetu

U kampu "Egzit" , koji je smešten na kupalištu Štrand biće mesta za 4.000 kampera, a za sedam dana treba izdvojiti 4.500 dinara. Organizatori se nadaju da će kapacitet biti popunjen do poslednjeg mesta, budući da je do sada rezervisano oko 80 odsto smeštaja.

Egzit će trajati do 15. jula, a posetioci će još moći da slušaju Martina Geriksa, Frenča Montanu, Zigi Marlija i mnoge druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: