Ovaj slavni roker trebalo da je da glumi negativca u Terminatoru 2

Da je poznati roker prihvatio ulogu zloglasnog negativca T-1000 u filmu "Terminator 2", kojeg je igrao Robert Patrik, ovaj film bi svakako drugačije izgledao.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Vivien Killilea
Foto: Getty/Vivien Killilea

Malo je poznato da je zlikovca u ovom filmu trebalo da Bili Ajdol, a ovu informaciju sa fanovima je podelio upravo Patrik.

"Uloga T-1000 bila je namijenjena Bilju Ajdolu, video sam njegovu sliku kad sam išao kod Stana Vinstona koji je bio zadužen za specijalne efekte. Nažalost, Bili je doživio saobraćajnu nesreću vozeći motor i u njoj slomio nogu, pa fizički nije bio u stanju odraditi ono što je uloga zahtevala", ispričao je Robert u intervjuu za Heat Vision.

Aktuelno

Mileni Dravić uručen srebrnjak povodom 25.FEF

Glumici Mileni Dravić, prvom laureatu nagrade "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji i počasnoj predsednici Saveta Festivala evropskog filma Palić, sinoć je na Letnjoj pozornici uručen srebrnjak povodom 25. izdanja palićkog festivala.

Aktuelno sreda 18.07. 09:28 Komentara: 2

Šta sve možeš na Egzitu kad si 35+...

Egzit i ja imamo neke neraščišćene račune od ranije. Sa ili bez obzira na to, poslednjih godina imam utisak, što ličan, što pod utiskom mišljenja ljudi do kojih mi je stalo, da me od njega odbija nedostatak onoga što me je nekada za njega vezivalo.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 21:26 Komentara: 101

Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u

Drugo veče Arlemma obeležili su umetnici Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Koncert je održan u neposrednoj blizini crkve Sv. Ahilije, građevini iz trinaestog veka, u amfiteatru, prostoru u kome se prirodno širi i proizvodi eho i sceni daje posebnu akustiku.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 11:10 Komentara: 4
strana 1 od 140 idi na stranu