Prve fotografije sa snimanja Tarantinovog filma "Bilo jednom u Holivudu"

Radnja novog filma Kventina Tarantina smeštena je u 60-te godine prošlog veka, vreme kada je filmska industrija počela da pada pod uticaj hipi kulture. To je, takođe, i vreme ubistava koja su počinili Čals Menson i pristalice njegovog kulta. Jedan od glavnih glumaca, objavio je i prvu fotografiju sa snimanja.

Izvor: B92
Podeli

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Leonardo Dikaprio objavio je na Instagramu prvu fotografiju iz nadolazećeg filma "Bilo jednom u Holivudu", novom projektu legendarnog Kventina Tarantina.

On na toj fotografiji pozira s partnerom iz filma slavnim Bradom Pitom. Pit i Dikaprio igraju izmišljene likove. Dikaprio tumači lik Rika Daltona, televizijskog glumca koji nije uspeo da se probije na filmsko platno.

Njegova komšinica je Šeron Tejt, koju tumači Margon Robi, s kojom je Dikaprio igrao u filmu "Vuk sa Volstrita", a koju su u osmom mesecu trudnoće ubili Mensonovi sledbenici.

Pit igra Kalifa Buta, Daltonovog kaskadera.

Foto Getty/Frazer Harrison
Foto Getty/Frazer Harrison

Osim njih u filmu glumi niz poznatih glumaca. Bert Rejnolds je Džordž Špan, vlasnik kuće koju su unajmili članovi Mensonovog kulta. Demijan Luis je Stiv Mekvin, a Dakota Fening Linet "Skverki" From, Mensonova sledbenica.

U filmu će se pojaviti i Al Paćino koji će tumačiti Daltonovog agenta. Pojaviće se još i Luk Peri, Nikolas Hamond, Emili Hirš...

Premijera filma je zakazana za avgust 2019. godine.

Tarantino je sa Pitom sarađivao u filmu "Prokletnici", a sa Dikaprijom u "Đangu". Ovaj film pokupio je čak pet Oskara.

strana 1 od 35 idi na stranu