Tvorac Peaky Blindersa otkrio detalje iz pete sezone

Dok se reditelj, izvođači i glumci uvek trude da sačuvaju sve tajne iz najnovije epizode kultne serije Peaky Blinders, izgleda da je scenarista Stiven Vajt odlučio da otvori naše apetite i zaintigira publiku...

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Kako je otkrio tvorac serije Stiven Vajt priča će biti smeštena u 1930. godine prošlog veka, te će serija u pozadini pratiti društveno političke prilike u Evropi, odnosno porast fašizma.

"Sada idemo u tridesete godine. Postoji toliko stvari koje se dešavaju, pa zašto ne završiti posao? Depresija i rast fašizma čine dobar deo priče", rekao je za Stiven za "Birmingham mail".

Još malo detalja koje su se do skoro držale u tajnosti jeste da li će Tom Hardi vratiti u ulozi Alfi Solomonsa, odnosno šta će biti sa sudbinom lika.

Na pitanje da li je Alfi Solomons zaista mrtav Vajt je odlučio da bude veoma tajnovit, rekavši samo: "Pomakao se."

Aktuelno

Marina Abramović: Vratila sam se kući

Jedna od najznačajnijih vizuelnih umetnica današnjice priznaje da je doživela emotivnu katarzu za vreme obilaska mesta iz svoje mladosti i detinjstva u rodnom beogradu, gde je boravila kako bi pripremila retrospektivnu izložbu u Muzeju savremene umetnosti.

Aktuelno petak 29.06. 14:05 Komentara: 15

Blago Narodnog muzeja od danas ponovo pred publikom

"Kićenje neveste" Paje Jovanovića, deo vilice homenina stara 400.000 godina, mozaici iz manastira Svetih Arhangela kod Prizrena...samo su deo umetničkih dela iz riznice Narodnog muzeja, koji će, posle 15 godina, koliko je muzej bio zatvoren za posetioce, ponovo biti dostupni publici.

Aktuelno četvrtak 28.06. 08:37 Komentara: 20

Osnovci prvi ušli u Narodni muzej / VIDEO

Ovo je specijalno iskustvo, fantastično je, drago nam je što imamo priliku da vidimo sve ovo - reakcije su đaka generacije beogradskih osnovnih škola koji su prvi imali priliku da obiđu stalnu postavku rekonstruisanog Narodnog muzeja, dan uoči svečanog otvaranja i ulaska prvih posetilaca koji se očekuju tek sutra od 23 sata.

Aktuelno sreda 27.06. 18:00 Komentara: 10
strana 1 od 35 idi na stranu