Zbog tvita ukinuta serija: "Stvarno mi je žao zbog neumesne šale"

Slavna američka komičarka Rozen Bar zbog sramnog rasističkog ispada na Tviteru ostala je bez serije kojom je proslavljena, dobila je otkaz i u vlastitoj agenciji za traženje talenata, a medijski gigant Vijakom otkazao joj je saradnju.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

11:20

Zbog tvita ukinuta serija:
Foto: Getty

Rozen Bar, fanatična republikanka i simpatizer Donalda Trampa, napisala je da je Obamina savetnica Valeri Džaret proizvod Muslimanskog bratstva i Planete majmuna.

Na njen rasistički ispad odmah je reagovala TV mreža ABC jedinim mogućim potezom - otkazivanjem serije, prenose američki mediji.

Komičarka se, videvši kakvu je glupost napravila, izvinila i obećala da se 'skida' s Tvitera.

Ispunila je obećanje, isključila se samo na sat-dva. Potom se ponovo 'zakačila' na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala i izvinjavala.

"Ljudi, nemojte me žaliti! Jedino što mogu je da se izvinim stotinama ljudi, talentovanim glumcima i autorima koji su ostali bez posla zbog mog glupog tvita", napisala je Rozen Bar koja se izvinila i Valeri Džaret.

"Želim da ti se lično izvinim. Žao mi je što sam te povredila i nadam se da ćeš prihvatiti moje izvinjenje. Celi život se borim protiv rasizma", napisala je Rozen Bar.

"Duboko žalim zbog komentara kojeg sam napisala na Tviteru. Želim se izviniti Valeri Džaret, celom društvu s ABC i ekipi koja je radili na seriji 'Rozen'. Stvarno mi je žao zbog neukusne šale koja ne predstavlja ono za što se borim i što predstavljam".

"Obožavam sve ljude i stvarno mi je žao. Danas su moje reči uzrokovale talas otkaza vrlo vrednih ljudi. Izvinjavam se i publici koju sam zabavljala decenijama. Stvarno mi je žao od srca i molim vas za oproštaj", napisala je Rozen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: