"Nikada nas ne otpisujte": Popularna grupa najavila dva albuma i turneju

Nekada popularna grupa Backstreet Boys bi mogla svojim fanovima da ponudi mnogo više od onoga što su očekivali nakon albuma "In A World Like This" iz 2014. godine.

Kultura

Izvor: klix.ba

Utorak, 22.05.2018.

08:30

Foto: Getty

Nakon što su objavili novi singl pod nazivom "Don't Go Breaking My Heart", članovi grupe su u intervjuu za Entertainment Weekly rekli da bi fanovi mogli da dobiju dva albuma ove godine.

"Fanovi će dobiti novi 10. album sa potpuno novim materijalom, a nakon toga bi mogli da dobiju i nekoliko iznenađenja na novom albumu, ko zna? Nikad ne otpisujte Backstreet Boyse", izjavio je Brajan Litrel.

Litrel nije otkrio više informacija o misterioznom drugom albumu, ali grupa definitivno planira povratak u Las Vegas u julu, a potom kreće na put 2019. godine, piše Klix.

"Ova turneja će obeležiti naših 25 zajedničkih godina. Pevaćemo hitove, a onda i neke pesme sa novog albuma", rekao je A. Dž. Maklin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: