Beogradska filharmonija dobitnik nagrade PRiZNANJE 2018

Beogradska filharmonija je dobitnik nagrade za PR komunikaciju u integrisanim kampanjama koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću.

Izvor: B92
Podeli
Jelena Milašinović, PR Beogradske filharmonije
Jelena Milašinović, PR Beogradske filharmonije

Na konkursu za 21. dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE 2018, Filharmonija je nagrađena za projekat “Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom”, održan na Ušću 2017. godine. Nagrada je uručena Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije.

Na svom prvom koncertu na otvorenom, ujedno i najvećem koncertu klasične muzike u istoriji Srbije, Beogradska filharmonija je okupila 30.000 ljudi iz cele zemlje i regiona. Doprinos koji je komunikaciju ovog projekta učinio posebnom jeste način na koji je Filharmonija uključila i integrisala zajednicu u kreiranje sadržaja. Publika je bila pozvana da sama izabere program koncerta glasanjem na sajtu institucije na kome je zabeleženo 5,8 miliona glasova.

U presecima 2017. godine, Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom, proglašen je i od nekoliko medijskih kuća kao jedan od najvažnijih događaja te godine.

Aktuelno

Triler "U tihoj vodi" Pole Hokins

Debitantski roman britanske književnice Pole Hokins "Devojka iz voza" postao je globalni hit i prodat je u 20 miliona primeraka i preveden je na 40 jezika, što nije moglo da promakne Holivudu pa je roman ekranizovan i doživeo je uspeh na velikom platnu.

Aktuelno petak 25.05. 21:50 Komentara: 1

Viva Vox i Bad Copy kompletirali listu za Arsenal fest

"Arsenal Fest 08", koji će biti održan 21, 22. i 23. juna u Kragujevcu, kompletirao je danas spisak izvođača i utvrdio satnicu na sve tri bine, pridruživši "Viva Vox" i "Bad Copy" imenima kakva su "Editors", "Texas", "The Kills", "Morcheeba", "Disciplin A Kitschme", Marki Ramon, "Letu štuke", "Let 3"...

Aktuelno utorak 22.05. 17:26 Komentara: 0
strana 1 od 125 idi na stranu