Beogradska filharmonija dobitnik nagrade PRiZNANJE 2018

Beogradska filharmonija je dobitnik nagrade za PR komunikaciju u integrisanim kampanjama koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću.

Izvor: B92
Podeli
Jelena Milašinović, PR Beogradske filharmonije
Jelena Milašinović, PR Beogradske filharmonije

Na konkursu za 21. dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE 2018, Filharmonija je nagrađena za projekat “Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom”, održan na Ušću 2017. godine. Nagrada je uručena Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije.

Na svom prvom koncertu na otvorenom, ujedno i najvećem koncertu klasične muzike u istoriji Srbije, Beogradska filharmonija je okupila 30.000 ljudi iz cele zemlje i regiona. Doprinos koji je komunikaciju ovog projekta učinio posebnom jeste način na koji je Filharmonija uključila i integrisala zajednicu u kreiranje sadržaja. Publika je bila pozvana da sama izabere program koncerta glasanjem na sajtu institucije na kome je zabeleženo 5,8 miliona glasova.

U presecima 2017. godine, Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom, proglašen je i od nekoliko medijskih kuća kao jedan od najvažnijih događaja te godine.

Aktuelno

MIFA 2018: Zlatom nagrađen fotograf iz Srbije

Na foto-konkursu za profesionalce i talente The Moscow International Foto Awards, koji je završen ovog maja, učestvovali su u fotografi iz 90 zemalja sveta. Internacionalni žiri objavio je imena pobednika, a među njima je i fotograf iz Beograda Tijana Janković Jevrić, koja je učestvovala u kategoriji profesionalne, komercijalne fotografije.

Aktuelno četvrtak 31.05. 12:12 Komentara: 5
strana 1 od 35 idi na stranu