Službeni glasnik ponovo izdavač godine u Crnoj Gori

Službeni glasnik je drugi put zaredom proglašen za izdavača godine na ovogodišnjem, 13. međunarodnom sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Nagrada za kompletnu izdavačku produkciju svečano je uručena direktorki Službenog glasnika, dr Jeleni Trivan, koja je tom prilikom izjavila:

„Izuzetno sam ponosna što se naši napori da očuvamo i negujemo kulturu prepoznaju ne samo u Srbiji, već i čitavom regionu. Naš cilj je da čitalačkoj publici ponudimo kvalitet i to je nešto od čega ne odstupamo. Naša misija da promovišemo srpsku kulturu i razvijamo međudržavnu kulturnu saradnju prepoznata je i nagrađena“.

Glasniku je na ovogodišnjem Sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici dodeljena još jedna nagrada, pored glavne za knjigu Deca srebrne emulzije.

Podgorički Sajam knjiga okupio je više od 100 izlagača iz zemlje i sveta, a ovaj, trinaesti po redu, bio je i najposećeniji do sada.

Aktuelno

Triler "U tihoj vodi" Pole Hokins

Debitantski roman britanske književnice Pole Hokins "Devojka iz voza" postao je globalni hit i prodat je u 20 miliona primeraka i preveden je na 40 jezika, što nije moglo da promakne Holivudu pa je roman ekranizovan i doživeo je uspeh na velikom platnu.

Aktuelno petak 25.05. 21:50 Komentara: 0

Viva Vox i Bad Copy kompletirali listu za Arsenal fest

"Arsenal Fest 08", koji će biti održan 21, 22. i 23. juna u Kragujevcu, kompletirao je danas spisak izvođača i utvrdio satnicu na sve tri bine, pridruživši "Viva Vox" i "Bad Copy" imenima kakva su "Editors", "Texas", "The Kills", "Morcheeba", "Disciplin A Kitschme", Marki Ramon, "Letu štuke", "Let 3"...

Aktuelno utorak 22.05. 17:26 Komentara: 0
strana 1 od 125 idi na stranu