Službeni glasnik ponovo izdavač godine u Crnoj Gori

Službeni glasnik je drugi put zaredom proglašen za izdavača godine na ovogodišnjem, 13. međunarodnom sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Nagrada za kompletnu izdavačku produkciju svečano je uručena direktorki Službenog glasnika, dr Jeleni Trivan, koja je tom prilikom izjavila:

„Izuzetno sam ponosna što se naši napori da očuvamo i negujemo kulturu prepoznaju ne samo u Srbiji, već i čitavom regionu. Naš cilj je da čitalačkoj publici ponudimo kvalitet i to je nešto od čega ne odstupamo. Naša misija da promovišemo srpsku kulturu i razvijamo međudržavnu kulturnu saradnju prepoznata je i nagrađena“.

Glasniku je na ovogodišnjem Sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici dodeljena još jedna nagrada, pored glavne za knjigu Deca srebrne emulzije.

Podgorički Sajam knjiga okupio je više od 100 izlagača iz zemlje i sveta, a ovaj, trinaesti po redu, bio je i najposećeniji do sada.

Aktuelno

MIFA 2018: Zlatom nagrađen fotograf iz Srbije

Na foto-konkursu za profesionalce i talente The Moscow International Foto Awards, koji je završen ovog maja, učestvovali su u fotografi iz 90 zemalja sveta. Internacionalni žiri objavio je imena pobednika, a među njima je i fotograf iz Beograda Tijana Janković Jevrić, koja je učestvovala u kategoriji profesionalne, komercijalne fotografije.

Aktuelno četvrtak 31.05. 12:12 Komentara: 5
strana 1 od 35 idi na stranu