Sombor u grotlu ljubavi

U prelepom zdanju Narodnog pozorišta u Somboru grupa Van Gogh održala je još jedan u nizu koncerata na svojoj aktuelnoj akustičnoj turneji.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.04.2018.

16:13

Sombor u grotlu ljubavi
Foto: Promo

Atmosfera na koncertu je bila fenomenalna, što su potvrdili i aplauzi prisutnih koji su odzvanjali salom nakon gotovo svake numere, a za ovaj događaj tražila se i karta više.

Poznati rokeri spontano su podigli na noge različite generacije raspoložene publike, a koncert je poneo titulu posebnog scensko-muzičkog performansa.

Koncert je trajao dva i po sata. Članovi grupe Van Gogh su se, posle izvanrednog izvođenja pesama i duhovite komunikacije sa prisutnima, poklonili publici i zahvalili na neverovatnoj atmosferi.

Grupa Van Gogh je pre par dana započela rad na svom novom, desetom po redu studijskom albumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: