Proglašeni laureati Nagrade grada Beograda / VIDEO

Glavni grad Srbije izabrao je najzaslužnje u 2017. godini kojima će biti dodeljene Nagrade grada Beograda.

Izvor: B92
Podeli

Na manifestaciji "Dani Beograda", koja je počela danas, proglašene su 24 nagrade iz 19 oblasti.

Nagrađenima iz oblasti kulture, nauke, umetničkog stvaralaštva, poljoprivrede, zaštite životne sredine, nagrade će biti uručene 18. aprila.

Opširniju priču o Nagradama grada Beograda pogledajte u prilogu televozije O2.

Aktuelno

Šmid: U posebnoj sam vezi sa muzikom Čajkovskog

Čajkovski i njegova muzika su uvek bili važan deo mog umetničkog života i verujem da će tu povezanost osetiti večeras beogradska publika, kazao je Tanjugu Benjanmin Šmid, jedan od najznačajnijih violinista sadašnjice pred koncerte večeras i sutra sa Beogradskom filharmonijom na sceni Kolarca.

Aktuelno četvrtak 26.04. 11:58 Komentara: 1

"Teret" je o ćutnji i tišini koja traje 20 godina

Dugometražni igrani film “Teret” jedini je film sa prostora bivše Jugoslavije na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, a njegov autor Ognjen Glavonić ističe da je to film o generaciji naših očeva, ne samo o onome šta su oni ostavili nama, nego i onome šta su oni nasledili od svojih roditelja, film o Jugoslaviji, njenom raspadu i lekcijama koje možemo da naučimo iz toga.

Aktuelno utorak 24.04. 09:20 Komentara: 7

Novi muzički razgovor sa Felcom

Šef-dirigent Gabrijel Felc održaće nove muzičke razgovore u Sali Beogradske filharmonije, u sredu 25. aprila od 14 časova. Ovog puta, Felc će kroz zajedničko sviranje i razgovor predstaviti dvoje violista Tamaru Marinković Tomić i Zorana Miletića.

Aktuelno ponedeljak 23.04. 14:21 Komentara: 0
strana 1 od 118 idi na stranu