Praznik bioskopa Cineplexx uz specijalnu cenu karte od 300 dinara

Kad bioskopi Cineplexx proslavljaju rođendan, gosti najviše dobijaju. Veliko slavlje biće održano 9. aprila uz sjajnu ponudu za sve posetioce.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

12:53

Praznik bioskopa Cineplexx uz specijalnu cenu karte od 300 dinara
Foto: Promo

Na svoj rođendan, bioskopi Cineplexx nagrađuju svoje verne goste specijalnom cenom karte, koja će u beogradskim bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd biti 300 dinara, dok će u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš karta biti 200 dinara. Karte za veliku filmsku žurku uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru bioskopa Cineplexx i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni karte.

Bioskopi Cineplexx pobrinuli su se za raznovrsnu ponudu fimova za svoj rođendan, pa će tako naši najmlađi posetioci moći da uživaju u animirano-igranom filmu "Zec Petar” koji nam donosi nikad pre ispričanu priču o neodoljivom zeki i njegovim avanturama.

Kako se mlađani Leo da Viči snašao u ulozi spasioca svoje simpatije, saznajte u animiranoj pustolovini "Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, sinhronizovanom na srpski jezik. Ali to nije sve, jer vas preslatka pčelica Maja očekuje da joj se pridružite u najnovijoj avanturi "Medene igre”.

Ako niste među 100.000 gledalaca koji su ovacijama ispratili film "Led"i fenomenalne Aglaju Tarasovu i Miloša Bikovića, idealna prilika za to je rođendanska proslava bioskopa Cineplexx.

Dženifer Lorens briljira izvođenjem u napetom špijunskom trileru "Izdaja”, a Alisiju Vikander kritičari su proglasili dostojnom naslednicom Anđeline Džoli u nastavku kultnog filma "Tomb Raider”.

Za ljubitelje naučne fantastike, legendarni Stiven Spilberg donosi novu avanturu baziranu na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea, "Ready Player One”.

Koji je epilog globalnog sukoba između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, saznajte u filmu "Bitka za Pacifik: Pobuna".

Ljubitelji horor priča sigurno će uživati u naslovima "Kuća duhova” sa sjajnom oskarovkom Helen Miren u glavnoj ulozi, kao i nastavku uspešnog horor filma "Stranci” iz 2008. godine pod nazivom "Plen u noći”, koji nam donosi priču o nemilosrdnoj borbi za život jedne porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: