Španski "Sky Circus" za kraj Beogradskog festivala igre

Performans pod vedrim nebom španske trupe "Sky Circus", koji će biti održan u četvrtak 5. aprila na platou iza Geozavoda, u okviru Belgrade Waterfront-a, na spektakularan način će obeležiti kraj 15. Beogradskog festivala igre, manifestacije koja se ove godine održava pod sloganom "Prestonica".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

17:26

Default images

Kako bi svi ljubitelji umetničkih performansa, cirkuskih veština i igre, imali priliku da uživaju u zanimljivom događaju, nastup trupe iz Madrida će biti besplatan, sa početkom u 16 časova.

Trupa "Sky Circus", čije produkcije beleže preko 150 nastupa godišnje, imaće priliku da na otvorenom prostoru prikaže klasične cirkuske elemente na potpuno nov način, slaveći igru, pokret i akrobatske veštine.

Biće to prilika da se publika još jednom podseti nastupa 15 trupa iz 14 zemalja sveta, koji su od 15. marta do 4. aprila učinili naš grad apsolutnom prestonicom umetničke igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: