Mekoli Kalkin o filmu koji ga je proslavio: "Smatram to velikim propustom"

Glumac Mekoli Kalkin, zvezda filma "Sam u kući", gostujući u emisiji Džimija Felona govorio je o filmu koji ga je proslavio na nešto drugačiji način.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Foto: Youtube Screenshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Govoreći o liku koji je tumačio skrenuo je pažnju na "jedan propust u flimu" koji mu nije bio baš jasan.

"Taj klinac je vrlo pametan. Sve vreme pokušavaju da mu provale u kuću. Zašto ne zove policiju? Smišlja velike planove umesto da samo podigne slušalicu. Smatram to velikim propustom u filmu", rekao je glumac.

Deo gostovanja u kojem priča o filmu pogledajte u video-snimku.

Aktuelno

"Pinokio" - 45 godina kreiranja maštovitijeg i srećnijeg sveta

U godini 1973, kada je na 45. dodeli Oskara najbolji film bio “Kum”, kada je obavljen prvi razgovor mobilnim telefonom koji je bio teži od kilograma, kada se gradila pruga Beograd-Bar i kada su se na jedinoj televiziji, Televiziji Beograd, prikazivale popularne serije "Kamiondžije“, "Pozorište u kući“ i "Neven“, mala grupa entuzijasta, predvoђena Živomirom Jokovićem, krenula je u avanturu da od mita o Pinokiju stvori živu radionicu sastavljenu od pesnika, slikara, muzičara, reditelja, glumaca.

Aktuelno subota 31.03. 11:20 Komentara: 0

Španski "Sky Circus" za kraj Beogradskog festivala igre

Performans pod vedrim nebom španske trupe "Sky Circus", koji će biti održan u četvrtak 5. aprila na platou iza Geozavoda, u okviru Belgrade Waterfront-a, na spektakularan način će obeležiti kraj 15. Beogradskog festivala igre, manifestacije koja se ove godine održava pod sloganom "Prestonica".

Aktuelno petak 30.03. 17:26 Komentara: 0

"Srbija kriva za Prvi svetski rat? Kakva glupost"

Film “Dugo putovanje u rat” reditelja Miloša Škundrića, majstorski dokumentarac snimljen u tradiciji najboljih BBC programa, imaće svetsku premijeru u petak, 30. marta od 21 čas u Velikoj sali Doma omladine Beograda, na 65. Martovskom festivalu. Uzbudljiviji od političkog trilera, napetiji od akcionog filma, ovaj istorijski dokumentarac nam, kroz autentične priče iz prošlosti, pomaže da razumemo zašto je Prvi svetski rat počeo.

Aktuelno četvrtak 29.03. 14:05 Komentara: 80
strana 1 od 38 idi na stranu