Mekoli Kalkin o filmu koji ga je proslavio: "Smatram to velikim propustom"

Glumac Mekoli Kalkin, zvezda filma "Sam u kući", gostujući u emisiji Džimija Felona govorio je o filmu koji ga je proslavio na nešto drugačiji način.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Foto: Youtube Screenshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Govoreći o liku koji je tumačio skrenuo je pažnju na "jedan propust u flimu" koji mu nije bio baš jasan.

"Taj klinac je vrlo pametan. Sve vreme pokušavaju da mu provale u kuću. Zašto ne zove policiju? Smišlja velike planove umesto da samo podigne slušalicu. Smatram to velikim propustom u filmu", rekao je glumac.

Deo gostovanja u kojem priča o filmu pogledajte u video-snimku.

Aktuelno

"Istoriju prepravljamo u skladu sa potrebama"

Austrijska rediteljka Rut Bekerman predstaviće u maju na festivalu "Beldoks" film "Valdhajmov valcer", najbolji dugometražni dokumentarni film na Berlinalu, u kome se bavi aferom Kurta Valdhajma, četvrtog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i devetog austrijskog predsednika koji je tokom Drugog svetskog rata kao oficir Hitlerovog Vermahta počinio ratne zločine nad srpskim civilima.

Aktuelno sreda 21.03. 10:35 Komentara: 2

Danas je Svetski dan poezije

Manifestacija "Svetski dan(i) poezije: Jezičke igre" održaće se u organizaciji Kulturnog centra Beograda, a do 24. marta autori iz sveta i Srbije doneće novosti sa književnih i kulturnih scena Evrope i sveta.

Aktuelno sreda 21.03. 09:30 Komentara: 1

Predrag Ejdus otvorio 47. "Dane komedije" u Jagodini

Doajen srpskog glumišta Predrag Ejdus, ovogodišnji dobitnik najviše nagrade festivala "Zlatnog ćurana" za životno delo, otvorio je večeras u Jagodini tradicionalni 47. festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dane komedije" koji će trajati do 27. marta.

Aktuelno sreda 21.03. 09:10 Komentara: 0
strana 1 od 108 idi na stranu