Mekoli Kalkin o filmu koji ga je proslavio: "Smatram to velikim propustom"

Glumac Mekoli Kalkin, zvezda filma "Sam u kući", gostujući u emisiji Džimija Felona govorio je o filmu koji ga je proslavio na nešto drugačiji način.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Foto: Youtube Screenshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Govoreći o liku koji je tumačio skrenuo je pažnju na "jedan propust u flimu" koji mu nije bio baš jasan.

"Taj klinac je vrlo pametan. Sve vreme pokušavaju da mu provale u kuću. Zašto ne zove policiju? Smišlja velike planove umesto da samo podigne slušalicu. Smatram to velikim propustom u filmu", rekao je glumac.

Deo gostovanja u kojem priča o filmu pogledajte u video-snimku.

Aktuelno

Šta sve možeš na Egzitu kad si 35+...

Egzit i ja imamo neke neraščišćene račune od ranije. Sa ili bez obzira na to, poslednjih godina imam utisak, što ličan, što pod utiskom mišljenja ljudi do kojih mi je stalo, da me od njega odbija nedostatak onoga što me je nekada za njega vezivalo.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 21:26 Komentara: 44

Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u

Drugo veče Arlemma obeležili su umetnici Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Koncert je održan u neposrednoj blizini crkve Sv. Ahilije, građevini iz trinaestog veka, u amfiteatru, prostoru u kome se prirodno širi i proizvodi eho i sceni daje posebnu akustiku.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 11:10 Komentara: 4

Geri Lukas na drugoj večeri "Boljšoj" festivala

Druge večeri muzičkog festivala "Boljšoj", koji se šestu godinu zaredom održava uz podršku "Gasprom njefta" publika je imala priliku da uživa u nastupu čuvenog američkog gitariste Gerija Lukasa, koji je dao muzičku pratnju nemoj ruskoj komediji "Šahovska groznica" reditelja Vsevolda Pudovkina.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 08:56 Komentara: 0

Dodeljena Nagrada "Miladin Životić"

Sećajući se filozofa Miladina Životića, Institut za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu od ove godine dodeljuje nagradu za kritički angažman vodećim teoretičarkama i teoretičarima čije delanje proizvodi značajne odjeke u društvenoj praksi.

Aktuelno nedelja 15.07. 15:31 Komentara: 0
strana 1 od 140 idi na stranu