Mekoli Kalkin o filmu koji ga je proslavio: "Smatram to velikim propustom"

Glumac Mekoli Kalkin, zvezda filma "Sam u kući", gostujući u emisiji Džimija Felona govorio je o filmu koji ga je proslavio na nešto drugačiji način.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Foto: Youtube Screenshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Govoreći o liku koji je tumačio skrenuo je pažnju na "jedan propust u flimu" koji mu nije bio baš jasan.

"Taj klinac je vrlo pametan. Sve vreme pokušavaju da mu provale u kuću. Zašto ne zove policiju? Smišlja velike planove umesto da samo podigne slušalicu. Smatram to velikim propustom u filmu", rekao je glumac.

Deo gostovanja u kojem priča o filmu pogledajte u video-snimku.

Aktuelno

"Teret" je o ćutnji i tišini koja traje 20 godina

Dugometražni igrani film “Teret” jedini je film sa prostora bivše Jugoslavije na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, a njegov autor Ognjen Glavonić ističe da je to film o generaciji naših očeva, ne samo o onome šta su oni ostavili nama, nego i onome šta su oni nasledili od svojih roditelja, film o Jugoslaviji, njenom raspadu i lekcijama koje možemo da naučimo iz toga.

Aktuelno utorak 24.04. 09:20 Komentara: 7

Novi muzički razgovor sa Felcom

Šef-dirigent Gabrijel Felc održaće nove muzičke razgovore u Sali Beogradske filharmonije, u sredu 25. aprila od 14 časova. Ovog puta, Felc će kroz zajedničko sviranje i razgovor predstaviti dvoje violista Tamaru Marinković Tomić i Zorana Miletića.

Aktuelno ponedeljak 23.04. 14:21 Komentara: 0

Počeo festival "Na pola puta"

U Užicu je počeo regionalni književni festival “Na pola puta“ tokom koga će se gimnazijalci iz Užica, Rijeke, Sarajeva, Beograda i Zagreba susresti sa najznačajnijim piscima i delima domaće savremene književnosti, filma i novinarstava.

Aktuelno ponedeljak 23.04. 10:55 Komentara: 0
strana 1 od 117 idi na stranu