Producent The Witcher serije otkrio koje ćemo likove gledati u prvoj sezoni

Loren Šmit Hisrič, kojoj je dodeljena palica izvršnog producenta The Witcher TV adaptacije pod Netflixovim krovom, je nedavno privela kraju draft pilot epizode serije o popularnom Vešcu, što je podelila sa fanovima na Twitteru, a otkriveno je još i koje ćemo karaktere gledati tokom trajanja prve sezone.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

17:51

Producent The Witcher serije otkrio koje ćemo likove gledati u prvoj sezoni
Foto: Youtube Screenshot/ Lion Montages

Ona je na Twitteru predstavila svakog karaktera zasebno i iznela je najbitnije osobine svakog od njih.

Pored Geralta, i Roacha naravno, u seriji ćemo videti Ciri, Yennerfer, Jaskier (odnosno Dandelion), Triss, Regis, Emhyr var Emreis, ovo su karakteri koje poznajemo iz video igara koje nam je doneo CD Projekt Red. Pored njih u grupu važnijih likova spadaju oni koji se nalaze samo u knjigama – Milva, Vilgefortz, Leo Bonhart i Cahir.

Draft predstavlja samo početnu fazu, pošto je sada potrebno izbaciti sve nepotrebne stvari i kompletirati pilot epizodu, što znači da se The Witcher serija neće uskoro pojaviti na malim ekranima, mada nas trenutno više interesuje ko će igrati ove uloge, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: