Stray Dogg započeo “crowdfunding” kampanju za snimanje četvrtog albuma

Nakon tri studijska albuma koja Stray Dogg ima iza sebe, bend se odlučio na malo neobičan način prikupljanja sredstava za novi album koji će nositi naziv “Look At The Moon”, a koji je uveliko u pripremi.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

18:50

Stray Dogg započeo “crowdfunding” kampanju za snimanje četvrtog albuma
Foto: Youtube Screenshot/ Stray Dogg

Bend je pokrenuo “crowdfunding” kampanju za sakupljanje sredstava za produkciju četvrtog albuma, a kampanja je objavljena na Kickstarteru na sledećem linku:

https://www.kickstarter.com/projects/1795183763/stray-dogg-look-at-the-moon-new-album

Kampanja će trajati 45 dana i svako ko želi može da donira i učestvuje u stvaranju ovog albuma. Postupak je veoma jednostavan, potrebno je samo otići na sajt i donirati u proizvoljnoj vrednosti ili “pred-kupovinom” novog albuma, paketom godišnje ulaznice na koncerte, vinila, majice itd.

Ova platforma na specifičan način povezuje muzičare sa publikom i fanovima, a bendu omogućava pokrivanje nekog dela troškova snimanja i produkcije. Ovo nije prvi slučaj “crowdfunding” kampanje umetnika sa naših prostora.

To su dosad radili i muzičari poput Ane Ćurčin, kantautora JR Augusta iz Hrvatske, tima koji stoji iza filma “Nebeska tema” o Vladi Divljanu…

Kao svake godine na Dan zaljubljenih, bend Stray Dogg večeras ima koncert u Beogradu, u klubu Elektropionir koji počinje u 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: