Održana komemoracija Nebojši Glogovcu u JDP FOTO/ VIDEO

Glumac Nebojša Glogovac biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. U Jugoslovenskom dramskom pozorištu je održan komemorativni skup posvećen priznatom glumcu. U holu ispred sale velika crno-bela fotografija veličine bilborda proslavljenog glumca, a u sali JDP-a mnogo mladog sveta sa suzama u očima.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 12.02.2018.

12:16

Održana komemoracija Nebojši Glogovcu u JDP FOTO/ VIDEO
foto: Tanjug/Zoran Zestiæ/bg

Velika gužva ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta, apsolutna tišina u holu teatra i ogroman broj građana koji čekaju da se upišu u Knjigu žalosti, obeležavaju poslednje minute pred početak komemoracije preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.
foto: Tanjug/Zoran Zestiæ/bg
U holu ispred sale velika crno-bela fotografija veličine bilborda proslavljenog glumca a u sali JDP-a mnogo mladog sveta sa suzama u očima.
foto: Tanjug/Zoran Zestiæ/bg
Gordan Kičić, Danica Maksimović, Aleksandar Berček, Radoš Bajić, Nikola Ristanovski, Voja Brajović, samo su deo glumačkog esnafa koji je prisutan na komemoraciji u JDP-u. Među okupljenima je i Vasil Hadžimanov, naš proslavljeni džez pijanista.
foto: Tanjug/Zoran Zestiæ/bg
Upravnica JDP-a Tamara Vučković prva je izašla na pozornicu JDP-a i govorila o Nebojši Glogovcu, a nakon što je prikazan insert iz predstave Hamlet u kojoj je igrao glavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: