Šta će biti sa karijerom Eltona Džona?

Britanski pevač Elton Džon najavio je za danas izjavu za medije o svojoj budućoj karijeri.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

15:26

Šta će biti sa karijerom Eltona Džona?
foto: getty

Očekuje se da će on otkriti planove za svoj novi poduhvat posle angažmana u Las Vegasu, koji se završava u maju posle šest godina, navodi Bi-Bi-Si (BBC)

Ser Elton Džon će simultano dati izjavu u Londonu i Njujorku u 18.30 po centralnoevropskom vremenu, navedeno je na internet-sajtu 70-godišnje superzvezde, gde se unazad odbrojava vreme izjave uz misterioznu poruku: "Konačno sam odlučio da ću ubuduće ..."

Iako nema više detalja, tabloid "Dejli miror"(Daily Mirror) piše da će Elton Džon, koji je prodao više od 250 miliona ploča u pet decenija, objaviti da završava svoje turneje.

Na nalogu pevača na Tviteru piše "To je početak puta... napravite putovanje 24. januara", a u natpisu na video-snimku na tom nalogu stoji "Elton Džon danas kreće u novu fazu svog kreativnog puta. I taj put će biti isto toliko iznenađujući i moćan kao njegovi prvi nastupi pre gotovo pedeset godina".

Pevač koji je prošle godine morao da otkaže predviđene koncerte u SAD zbog teške bakterijske infekcije odlučio je u januaru 2016. da smanji broj koncerata da bi mogao da bude sa svoje dvoje dece.

Elton Džon, koji ima dva sina sa suprugom Dejvidom Fernišem,objasnio je da ne voli da bude suviše dugo odvojen od svoje porodice i da je stoga odlučio da će ubuduće imati manje koncerata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: