Preminula Dolores O'Riordan, pevačica benda "Krenberiz"

Pevačica irskog benda "Krenberiz" Dolores O'Riordan preminula je u 46. godini života u Londonu, javlja Bi-Bi-Si.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

18:40

Preminula Dolores O'Riordan, pevačica benda
Foto: Getty

O'Riordanova je bila na čelu benda poznatog po hitovima "Linger" i "Zombi".

"Pevačica je sa bendom bila u Londonu na kratkom snimanju. U ovom trenutku nemamo više informacija", navodi se u saopštenju.

Članovi porodice su jako teško podneli ovu vest, zamolili su za privatnost u ovako teškom trenutku", dodaje se u saopštenju.

O'Riordanova je bila na čelu benda 13 godina do 2003. godine, kada su napravili pauzu i ponovo se na okupu našli 2009. godine.

Bend "Krenberiz" je prošle godine izdao album "Something Else" i trebalo je da idu na turneju po Evropi i Severnoj Americi. Turneja je skraćena jer je pevačica imala problema sa leđima, javlja Tanjug.

AP podseća da je 2014. O'Riordanova je bila optužena da je napala trojicu policajaca i stjuardesu tokom leta iz Njujorka za Irsku. Priznala je krivicu i bila je kažnjena sa 6.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: