Mira Sorvino: Nikada više neću sarađivati sa Vudijem Alenom

Holivudska glumica koja se nedavno našla u centru pažnje zbog skandala sa Harvijem Vajnstinom, kaže i da je zažalila što je ikada radila sa Vudijem Alenom.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

16:34

Mira Sorvino: Nikada više neću sarađivati sa Vudijem Alenom
foto: epa/SEBASTIEN NOGIER

Mira je 1995. godine osvojila nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu "Mighty Aphrodite". U filmu je glumila biološku majku deteta genijalca čije su roditelje Lenija i Amandu glumili Vudi Alen i Helena Bonam Karter.
foto: epa/IAN LANGSDON
Više od dve decenije kasnije, glumica se javno izvinila Dilan Ferou, Alenovoj usvojenoj ćerki, koja je tvrdila da ju je glumac i režiser seksualno zlostavljao.

"Priznajem da sam u to vreme kada sam sa njim radila bila mlada i naivna glumica", rekla je za "Hafington post". – "Progutala sam napise medija da su tvoje optužbe samo prljava igra u toku razvoda Mije Ferou i njega, pa se nisam previše udubljivala u situaciju, zbog čega mi je vrlo žao. Zato se ovom prilikom mnogo izvinjavam Miji", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: