Nastupi poznatih muzičara sutra ispred Hrama Svetog Save

Beograđani i gosti grada sutra će ispred Hrama Svetog Save moći da prisustvuju nastupima muzičara Jelene Tomašević, Sergeja Ćetkovića i Lene Kovačević, najavili su organizatori.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Oni će nastupiti od 20 časova na glavnoj bini postavljenoj u okviru manifestacije "Božićno seoce" koja je otvorena 4. januara ispred Hrama Svetog Save.

Publika će moći da čuje i hor "Ison" iz Novog Sada, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Za ponedeljak 15. januara najavljeni su koncerti, pored ostalih, Dušana Svilara i "Nevernih beba", dok bi u utorak 16. januara trebalo da nastupe Slobodan Trkulja i Žarko Dančuo.

U okviru manifestacije "Božićno seoce" ispred Hrama Svetog Save postavljene su kućice u kojima se prodaju suhomesnati proizvodi, slatkiši i ručni rad, a trajaće do 28. januara.

Aktuelno

Bjelogrlić: Nagrada Beograda kruna svih priznanja seriji

Ovogodišnja nagrada za film i radio-televizijsko stvaralaštvo uručena je autoru serije "Senke nad Balkanom" Draganu Bjelogrliću, a on je poručio da ta serija predstavlja lični omaž Beogradu kao metropoli Balkana, gradu neuništivog duha i večitoj raskrsnici najrazličitijih političkih i kulturnih uticaja.

Aktuelno sreda 18.04. 17:45 Komentara: 1

Beogradska filharmonija svečano otvara NOMUS

Beogradska filharmonija svečano otvara 43. NOMUS u četvrtak 19. aprila nastupom u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Zajedno sa pijanističkom zvezdom Aleksandrom Gavriljukom i dirigentom Danijelom Rajskinom, orkestar izvodi hitove klasične muzike - Klavirski koncert br. 3 Rahmanjinova, “Vatromet” i “Žar pticu” Stravinskog.

Aktuelno sreda 18.04. 12:02 Komentara: 0
strana 1 od 116 idi na stranu