Nastupi poznatih muzičara sutra ispred Hrama Svetog Save

Beograđani i gosti grada sutra će ispred Hrama Svetog Save moći da prisustvuju nastupima muzičara Jelene Tomašević, Sergeja Ćetkovića i Lene Kovačević, najavili su organizatori.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Oni će nastupiti od 20 časova na glavnoj bini postavljenoj u okviru manifestacije "Božićno seoce" koja je otvorena 4. januara ispred Hrama Svetog Save.

Publika će moći da čuje i hor "Ison" iz Novog Sada, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Za ponedeljak 15. januara najavljeni su koncerti, pored ostalih, Dušana Svilara i "Nevernih beba", dok bi u utorak 16. januara trebalo da nastupe Slobodan Trkulja i Žarko Dančuo.

U okviru manifestacije "Božićno seoce" ispred Hrama Svetog Save postavljene su kućice u kojima se prodaju suhomesnati proizvodi, slatkiši i ručni rad, a trajaće do 28. januara.

Aktuelno

15. rođendan Vikipedije na srpskom

Vikipedija na srpskom jeziku danas obeležava 15 godina od nastanka. Od 2003. godine do danas stotine hiljada dobrovoljaca iz zemlje i regiona napisalo je više od 602.000 članaka na srpskoj jezičkoj verziji najveće onlajn enciklopedije, navodi se u saopštenju Vikipedije na srpskom jeziku.

Aktuelno petak 16.02. 10:15 Komentara: 11

Srbija sa tri filma na Berlinalu

Jedan od najprestižnijih svetskih festivala, 68. filmski festival u Berlinu, počinje danas, Srbija će se predstaviti sa tri ostvarenja, a četiri filma nakon premijere na Berlinalu stižu na Fest.

Aktuelno četvrtak 15.02. 10:28 Komentara: 0
strana 1 od 99 idi na stranu