Nastupi poznatih muzičara sutra ispred Hrama Svetog Save

Beograđani i gosti grada sutra će ispred Hrama Svetog Save moći da prisustvuju nastupima muzičara Jelene Tomašević, Sergeja Ćetkovića i Lene Kovačević, najavili su organizatori.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Oni će nastupiti od 20 časova na glavnoj bini postavljenoj u okviru manifestacije "Božićno seoce" koja je otvorena 4. januara ispred Hrama Svetog Save.

Publika će moći da čuje i hor "Ison" iz Novog Sada, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Za ponedeljak 15. januara najavljeni su koncerti, pored ostalih, Dušana Svilara i "Nevernih beba", dok bi u utorak 16. januara trebalo da nastupe Slobodan Trkulja i Žarko Dančuo.

U okviru manifestacije "Božićno seoce" ispred Hrama Svetog Save postavljene su kućice u kojima se prodaju suhomesnati proizvodi, slatkiši i ručni rad, a trajaće do 28. januara.

Aktuelno

Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u

Drugo veče Arlemma obeležili su umetnici Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Koncert je održan u neposrednoj blizini crkve Sv. Ahilije, građevini iz trinaestog veka, u amfiteatru, prostoru u kome se prirodno širi i proizvodi eho i sceni daje posebnu akustiku.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 11:10 Komentara: 0

Geri Lukas na drugoj večeri "Boljšoj" festivala

Druge večeri muzičkog festivala "Boljšoj", koji se šestu godinu zaredom održava uz podršku "Gasprom njefta" publika je imala priliku da uživa u nastupu čuvenog američkog gitariste Gerija Lukasa, koji je dao muzičku pratnju nemoj ruskoj komediji "Šahovska groznica" reditelja Vsevolda Pudovkina.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 08:56 Komentara: 0

Dodeljena Nagrada "Miladin Životić"

Sećajući se filozofa Miladina Životića, Institut za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu od ove godine dodeljuje nagradu za kritički angažman vodećim teoretičarkama i teoretičarima čije delanje proizvodi značajne odjeke u društvenoj praksi.

Aktuelno nedelja 15.07. 15:31 Komentara: 0

Velike evropske izložbe koje ne smete da propustite

Pikaso, Gustav Klimt, Egon Šiele , Delakro u Parizu, Brugel u Beču, Da Vinči u Firenci, Frida Kalo u Budimpešti, Marina Abramovič u Beogradu...samo su neke od vrhunskih izlobi koje tokom narednih meseci nude evropske metropole, a koje ne treba propustiti ukoliko se u njima i nađete.

Aktuelno sreda 11.07. 14:14 Komentara: 3
strana 1 od 140 idi na stranu