Spremni za maskenbal? Evo šta vas očekuje u KST-u

Najveća beogradska žurka i najveći maskenbal u ovom delu Evrope, tradicionalni 44. KST maskenbal održaće se 23. decembra, a poznat je i kompletan line-up.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2017.

20:41

Spremni za maskenbal? Evo šta vas očekuje u KST-u
Foto: Promo

Kultna beogradska manifestacija ove godine održava se pod temom "Kroz svetlo i tamu", a posetioci će program moći da prate na 10 bina.

Main stage predvode legende ex-yu rocka YU grupa, kao i crnogorska hip-hop senzacija Who See i beogradski ska-majstori Samostalni referenti. Uz njih su tu i pobednici Bunt rok festivala Viva Vops, kao i KST Hor, koji će otvoriti program.

Raggae i SKA stage rezervisan je za White City Massive, Josip A Lisac i Dečju Radost, dok su na Dance stageu Stereo Banana, Rahmanee i KST dvojac De Flow & GoRun.
Foto: Promo
Nijedan maskenbal ne može da prođe bez Etno stagea, na kome će ove godine za zabavu biti zadužen Marko Bulat. Uz pomenute, tu je još i pet DJ stageva – Klub 44, Osamdesete, Devedesete, Hard & Heavy, kao i Silent Disco.

Prvih 2.000 karata rasprodato je za nepunih šest minuta putem internet-rezervacija, a karte se mogu kupiti u slobodnoj prodaji po ceni od 1.300 dinara, radnim danima u prostorijama kluba od 9 do 17h, kao i od srede do subote od 23 do 02h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: