Rasprodate "Čikaške perverzije", druge 30. decembra

Novogodišnje "Čikaške perverzije", u kojima igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, osim 29. decembra biće odigrane i 30. decembra u beogradskom Sava centru.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 24.11.2017.

14:46

Rasprodate
Foto: Youtube Screenshot

Koliko Beograđani vole "Perverzije" govori podatak da su ulaznice za 29. decembar nestale za samo desetak dana.

Ulaznice za dodatne novogodišnje "Čikaške perverzije" 30. decembra u Sava centru već su u prodaji i koštaju 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

"Atmosfera koja vlada pred Novu godinu sjajno odgovara duhu 'Perverzija', i to će biti sjajna prilika da se još malo poigramo sa publikom u Sava centru, da se opušteno oprostimo od ove i poželimo svima mnogo ljubavi u 2018. godini... I naravno 'Perverzija'", poručuju protagonisti predstave.

"Čikaške perverzije" reditelja Omara Abua El Ruba 29. i 30. decembra samo nastavljaju trijumfalan niz u Sava centru - hit predstava koja na duhovit način govori, kako ističe Gagi, o " ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena", u prestižnoj beogradskoj dvorani bila je rasprodata danima unapred u junu, oktobru i decembru 2016. kao i martu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: