Film koji će svetlost dana ugledati u najgorem mogućem trenutku

“I Love You, Daddy“, “romantična“ komedija u kojoj glumi Luj Si Kej, komičar koji je optužen za seksualno zlostavljanje, dolazi u najgorem mogućem tajmingu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

15:30

Film koji će svetlost dana ugledati u najgorem mogućem trenutku
foto: screenshot

Film je trebalo da bude provokativna komedija o čoveku koji zavodi sedamnaestogodišnju ćerku svog kolege.

Ipak, premijeru filma preduhitrila je priča “Njujork tajmsa“ o Lujevom dugogodišnjem seksualnom zlostavljanju žena, zbog čega je otkazana i pomerena za 17. novembar. Međutim, kritičari kažu da film nikako ne bi trebalo ni da vidi svetlost dana, barem ne u jeku priča o holivudskim predatorima, posebno uzimajući u obzir radnju njegovog filma.

Luj u filmu glumi uspešnog bivšeg televizijskog producenta Glena Topera. S druge strane, Džon Malkovič glumi Leslija Gudvina, šezdesetosmogodišnjeg legendarnog režisera koji juri tinejdžerke, a umešan je i u pedofiliju. “On je sjajan umetnik! Verovatno najbolji režiser u poslednjih 30 godina ili više“, govori Luisov lik kada njegova ćerka Čajna istakne da Gudvinovu mračnu stranu i veze sa pedofilijom.

Luj, odnosno njegov lik, potom počinje da je osuđuje što veruje glasinama i ističe da je privatni život njegova lična stvar.

“I Love You, Daddy“ je prvi film koji je Luis režirao od 2001. godine i filma “Pootie Tang“. Poslednjih godina izgradio je jednu od najjačih karijera u stendap biznisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: