Netfliks prekinuo svaku saradnju sa Kevinom Spejsijem

Netfliks je odlučio da prekine saradnju sa glumcem Kevinom Spejsijem na seriji "Kuća od karata" i ne emituje film u kome glumi Spesi, koji je optužen za seksualno uznemiravanje.

Izvor: Guardian
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Spejsi se prošlog vikenda izvinio kolegi Entoni Repu, koij ga je optužio za pokušaj zavođenja 1986. godine dok je imao 14 godina.

On je tada javno priznao da je "voleo muškarce i imao romantične susrete s njima" i da sada "bira da živi kao homosekksualac".

Kompanija Netfliks je pre pet dana saopštila da će popularna serija "Kuća od karata", u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Spejsi, biti završena nakon predstojeće šeste sezone, da bi kasnije objavili da se serija prekida odmah.

U saopštenju američke kompanije navodi se i da je odlučeno da se prekine saradnja sa Spesjijem na filmu "Gore", u kome glumi Spejsi i producira.

Takođe je nedavno saopšteno da Kevinu Spejsiju ove godine neće biti uručena Emi nagrada za doprinos kvalitetu televizije. Akademija je odlučila da povuče nagradu nakon optužbi za seksualno zlostavljanje tinejdžera.

Aktuelno

15. rođendan Vikipedije na srpskom

Vikipedija na srpskom jeziku danas obeležava 15 godina od nastanka. Od 2003. godine do danas stotine hiljada dobrovoljaca iz zemlje i regiona napisalo je više od 602.000 članaka na srpskoj jezičkoj verziji najveće onlajn enciklopedije, navodi se u saopštenju Vikipedije na srpskom jeziku.

Aktuelno petak 16.02. 10:15 Komentara: 11

Srbija sa tri filma na Berlinalu

Jedan od najprestižnijih svetskih festivala, 68. filmski festival u Berlinu, počinje danas, Srbija će se predstaviti sa tri ostvarenja, a četiri filma nakon premijere na Berlinalu stižu na Fest.

Aktuelno četvrtak 15.02. 10:28 Komentara: 0
strana 1 od 99 idi na stranu