Netfliks prekinuo svaku saradnju sa Kevinom Spejsijem

Netfliks je odlučio da prekine saradnju sa glumcem Kevinom Spejsijem na seriji "Kuća od karata" i ne emituje film u kome glumi Spesi, koji je optužen za seksualno uznemiravanje.

Kultura

Izvor: Guardian

Subota, 04.11.2017.

08:55

Netfliks prekinuo svaku saradnju sa Kevinom Spejsijem
Foto: Getty

Spejsi se prošlog vikenda izvinio kolegi Entoni Repu, koij ga je optužio za pokušaj zavođenja 1986. godine dok je imao 14 godina.

On je tada javno priznao da je "voleo muškarce i imao romantične susrete s njima" i da sada "bira da živi kao homosekksualac".

Kompanija Netfliks je pre pet dana saopštila da će popularna serija "Kuća od karata", u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Spejsi, biti završena nakon predstojeće šeste sezone, da bi kasnije objavili da se serija prekida odmah.

U saopštenju američke kompanije navodi se i da je odlučeno da se prekine saradnja sa Spesjijem na filmu "Gore", u kome glumi Spejsi i producira.

Takođe je nedavno saopšteno da Kevinu Spejsiju ove godine neće biti uručena Emi nagrada za doprinos kvalitetu televizije. Akademija je odlučila da povuče nagradu nakon optužbi za seksualno zlostavljanje tinejdžera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: