Kevin Spejsi ostaje bez Emija zbog optužbi za zlostavljanje

Kevinu Spejsiju ove godine neće biti uručena Emi nagrada za doprinos kvalitetu televizije jer je Akademija odlučila da povuče nagradu nakon optužbi za seksualno zlostavljanje tinejdžera.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

19:45

Kevin Spejsi ostaje bez Emija zbog optužbi za zlostavljanje
Foto: Getty

"Međunarodna akademija objavljuje da u svetlu najnovijih dešavanja neće nagraditi Kevina Spejsija Emi nagradom za 2017", kratko su naveli u saopštenju koje prenosi Skaj (Sky).

Prethodno je Netfliks (Netflix) objavio da šesta sezona popularne serije "House of cards", u kojoj Spejsi glumi glavnu ulogu, neće dobiti svoj nastavak.

Glumac Entoni Rep izjavio je za Bazfid da je Spejsi pokušao da ostvari seksualni odnos sa njim kada je on imao samo 14 godina.

Nakon što je objavljena Repova priča, Spejsi mu se na Tviteru izvinio i rekao da se tog događaja ne seća.

Izvor: Nedeljnik.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: