Izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti

Od 4. do 14. septembra 2017. godine Univerzitet Metropolitan će tradicionalno izložiti najbolje radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti u galeriji Pro3or, pod nazivom "MetArt".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.09.2017.

12:59

Izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti

Izložba "MetArt" će prikazati i predstaviti najuspešnije studentske radove koji su se našli na Godišnjoj izložbi održanoj u junu ove godine u Beogradu i Nišu.

Naši mladi, vizuelni komunikatori doprinose višemedijalnom predstavljanju publici i sa novitetima iz oblasti digitalnih umetnosti, ilustracije, animacije, slike, video-prikaza, modnih performansa, interaktivnih instalacija i uz još mnogo toga.

Otvaranje izložbe zakazano je za 4. septembar sa početkom u 18 časova, od kada će posetioci moći da vide u kom pravcu ide budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: