Izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti

Od 4. do 14. septembra 2017. godine Univerzitet Metropolitan će tradicionalno izložiti najbolje radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti u galeriji Pro3or, pod nazivom "MetArt".

Podeli

Izložba "MetArt" će prikazati i predstaviti najuspešnije studentske radove koji su se našli na Godišnjoj izložbi održanoj u junu ove godine u Beogradu i Nišu.

Naši mladi, vizuelni komunikatori doprinose višemedijalnom predstavljanju publici i sa novitetima iz oblasti digitalnih umetnosti, ilustracije, animacije, slike, video-prikaza, modnih performansa, interaktivnih instalacija i uz još mnogo toga.

Otvaranje izložbe zakazano je za 4. septembar sa početkom u 18 časova, od kada će posetioci moći da vide u kom pravcu ide budućnost.

Aktuelno

Karl Markus Gaus otvara 62. sajam knjiga

Pod sloganom "Ključ je u knjigama", 62. međunarodni beogradski sajam knjiga okupiće od 22. do 29. oktobra više od 450 domaćih i stranih izdavača, gosti u fokusu biće ruski pisac Jevgenij Vodolaskin i nemački pisac Marsel Bajer, a Sajam otvara austrijski autor Karl Markus Gaus.

Aktuelno petak 29.09. 14:54 Komentara: 1

Izložba "Srpsko umetničko nasleđe na KiM" od danas u Galeriji SANU

Izložba "Srpsko umetničko nasleđe na Kosovu i Metohiji. Identitet, značaj i ugroženost", autora dopisnog člana SANU Miodraga Markovića i prof. dr Dragana Vojvodića, biće otvorena danas u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Izložbu će u Svečanoj sali SANU otvoriti predsednik Akademije Vladimir Kostić, a zatim će posetioci moći da pogledaju postavku u Galeriji SANU.

Aktuelno sreda 27.09. 08:52 Komentara: 3
strana 1 od 25 idi na stranu