Šta glumci "Igre prestola" misle o sceni seksa? (VIDEO)

Iako se do prošle sezone priče likova iz popularne serije "Igra prestola" nijednom nisu ispreplele, poslednja epizoda nas je iznenadila ljubavnom scenom.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.08.2017.

19:35

Šta glumci
Foto: Youtube Screenshot

Kit Harington i Emilija Klark prokomentarisali su ovu upečatljivu scenu čiji su akteri.

Emilija je priznala da joj je bilo mučno tokom snimanja vruće scene. Ona je ispričala da je scena njima, glumcima, bila uvrnuta, posebno zbog toga što su njihovi likovi u srodstvu.

"Mislim da oboje znaju da greše. Mislim da oboje znaju da će time izazvati probleme. Ali to je, kada prema nekome osetiš nešto snažno i kada kroz sve te stvari prođete zajedno. Mislim da je bilo neizbežno da završe zajedno u krevetu. Nije bilo moguće sprečiti da se to desi“, dodao je glumac.

Piter Dinklejdž, koji u seriji igra Tiriona Lanistera, istakao je da je taj trenutak opasan za sve uključene.

"Siguran sam da je to dobro za oboje u tom trenutku, ali čak ne možete ni da osetite olakšanje zbog zbog nečega što bi trebalo da bude lepo. Mislite 'to nije dobro', trebalo bi, ali nije. To je 'Igra prestola', postoji duga istorija romantike koja se ne završava dobro u ovom šouu.“

I glumac Ajzak Hempsted priznao je da je zabrinut zbog posledica otkrivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: