Šta se krije iza dolaska Džulije Roberts u Beograd?

Beogradske ulice ovih dana su poput Holivudske staze slavnih, jer po njima hodaju neke od najvećih svetskih filmskih diva današnjice - Džulija Roberts i Demi Mur. Obe su u našu prestonicu došle u tajnosti, bez zvaničnih protokola ili organizovanih prijema i obilazaka.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.07.2017.

10:55

Šta se krije iza dolaska Džulije Roberts u Beograd?
foto: getty

Dok je Demi Mur svoju privatnost i razlog dolaska uspela da sačuva od beogradskih foto-reportera i novinara, koji su juče dobro strateški postavljeni po celom gradu pokušavali da "ulove" holivudske zvezde, Džulija kao da se nije ni trudila to da učini. U petak i subotu komotno se šetala centrom grada u društvu svog supruga, filmskog radnika Danijela Modera, njihove ćerke Hazel i sinova Fineja Voltera i Henrija Danijela.

Upravo je Moder razlog zbog koga su u Beogradu. On će biti direktor fotografije filma "Ibica", čije snimanje počinje za par dana u Beogradu, a potom se ekipa seli u Split. Romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbaha, sa radnim nazivom "Zaljubljena u di-džeja", snima se za "Netfliks", a među producentima je i slavni glumac Vil Farel. U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs, čiji lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi sa slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici, pa lokacije za snimanje ni malo ne čude - Beograd će "glumiti" Barselonu, a Split Ibicu.

Slavna porodica Roberts - Moder u nedelju se nije pojavljivala u javnosti. Zaposleni u hotelu na Studentskom trgu dužni su da čuvaju privatnost svojih gostiju, pišu "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: