Premijera 7. sezone "Igre prestola" isti dan i u Srbiji, i u SAD

Ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, sedme sezone serije "Igra prestola VII“ ("Game of Thrones VII“) HBO će emitovati u Srbiji istovremeno kada i u SAD:17. jula, u noći između nedelje i ponedeljka u 3.00 po lokalnom vremenu.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Prva epizoda sedme sezone „Igre prestola“ istog dana biće u jutarnjim satima premijerno dostupna i na našoj usluzi video-snimaka na zahtev HBO GO a tokom dana i na HBO On Demand, dok je dodatno prikazivanje na HBO kanalu zakazano istog dana u udarnom terminu u 20.00 h.

Nove epizode emituju se svakog ponedeljka u istom terminu a biće dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

Šta vas očekuje u novoj sezoni?

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

Zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina, ova hit fantastična serija prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.

Izvršni producenti serije IGRA PRESTOLA su Dejvid Beniof, D. B. Vajs, Kerolin Štraus, Frenk Dolger i Bernadet Kolfild; izvršni koproducenti su Brajan Kogman, Gajmon Kesidi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin.

Aktuelno

Paolo Sorentino: Svi moji filmovi su neka vrsta greške

Italijanski reditelj Paolo Sorentino održao je na festivalu "Kustendorf" radionicu za studente i mlade autore, koji su imali mnogo pitanja za slavnog autora o njegovoj poetici, pisanju, vizuelnom aspektu filmova "Velika lepota ", "Mladost ", "Div", "Posledice ljubavi ", ali i o reakcijama na seriju "Mladi papa" i zašto se režiseri danas okreću serijama.

Aktuelno sreda 17.01. 13:48 Komentara: 1

Premijera Šostakovičeve simfonije u Srbiji

Beogradska filharmonija i dirigent Kristijan Mandeal prvi put u svojoj istoriji izvode ogromnu Šostakovičevu IV simfoniju, što je ujedno i premijera ovog dela na domaćoj sceni, u petak 19. januara (Kolarac, 20h). Koncert otvara prvi violončelista Beogradske filharmonije Aleksandar Latković, koji nastupa kao solista pred svojim orkestrom u izvođenju Bokerinijeve kompozicije.

Aktuelno sreda 17.01. 13:10 Komentara: 0
strana 1 od 88 idi na stranu