Nik Vujičić: "Uzbuđen sam što se vraćam u prelepu Srbiju"

Jedan od najuticajnijih govornika u svetu Nik Vujičić ponovo se vraća u Srbiju. Povod je ovoga puta EXIT festival, na kome će i 6. jula održati govor na glavnoj bini.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.06.2017.

12:55

Nik Vujičić:
Foto: Youtube Screenshot/EXIT Festival

On je u objavljenom video-snimku najavio dolazak ističući da je razlog njegovog povrata najveći muzički festival u Evropi.

“Veoma sam uzbuđen što ću se vratiti u prelepu Srbiju. Jako sam zahvalan što možemo svi da budemo jedan glas, jedna ljubav i da u jednom akordu širimo poruke mira, ljubavi i nade. U svetu u kojem živimo treba nam više mira", poručio je Vujičić.

Čovek koga mnogi smatraju "srpskim Dalaj Lamom" i koji inspiriše milione ljudi širom sveta, sa Petrovaradinske tvrđave poslaće poruke svetskim liderima da budu jedinstveni u zajedničkim naporima na očuvanju planete i života na njoj.

Vujičiću će u tome pomoći i predstavnici čuvenog aktivističkog pokreta "Standing Rock", koji su pokrenuli preostali članovi indijanskog plemena Sijuks, iz istoimenog rezervata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: