BBC preporučuje: Posetite Nišville jazz festival

Britanski nacionalni servis BBC na svom portalu BBC Travel proteklog vikenda je objavio tekst pod nazivom „Serbia: the place to be“ sa preporukama za turiste koji planiraju da posete Srbiju ovoga leta.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.06.2017.

14:35

BBC preporučuje: Posetite Nišville jazz festival
foto: Nišville

U naglašenim kategorijama sa preporukama za kulinarske specijalitete, kulturne manifestacije, sportski (adventure) turizam, prirodne lepote, noćni život i slično grad Niš predstavljaju dva brenda.

U kategoriji „Where to eat” u preporuci za najbolje restorane našla se i “Nišlijska mehana”, a u preporuci za najbolje festivale u kategoriji “Cultural picks”, od dva izabrana festivala u Srbiji našao se i Nišville jezz festival.

Ovo je drugo priznanje eminentnih britanskih medija, nakon što je The Guardian prošle godine uvrstio Nišville u Top 10 najboljih evropskih jazz festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: