Na dodeli Gremija Daft Pank nastupa sa Vikendom

Na dodelama Gremi nagrada nastupiće nekoliko muzičkih kombinacija, između ostalih i "Daft Punk" sa "The Weeknd"-om, saopštila je Rekording akademija (The Recording Academy) koja organizuje dodelu popularnih muzičkih nagrada.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2017.

20:49

Na dodeli Gremija Daft Pank nastupa sa Vikendom
Foto: GettyImages

Osim ove saradnje između kanadskog pevača i elektronskog muzičkog dua, najavljeno je da će zajednički nastupiti i Ališa Kiz sa Maren Moris, te Anderson.Paak sa "A Tribe called Quest" i Dejvom Grolom.

Prethodno najavljeni izvođači su Adel, Džon Ledžend, Bruno Mars, Metalika, Keri Andervud i Kit Urban. Domaćin dodele, koja će se održati 12. februara u Stejpls centru u Los Anđelesu biće Džejms Korben.

Popularnom dvojcu Daft Punk ovo će biti prvi nastup uživo od 2014. godine, kada su se poslednji put pojavili na bini takođe na dodeli Gremi nagrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: