Sloboda više ne igra u kultnoj predstavi: "Kačim cipele o klin, oprostiću se od Čikaga" VIDEO

Sloboda Mićalović je odlučila da više ne igra u predstavi Čikago, čiji je deo bila čitavih 15 godina. Navikli smo na nju u ovom kultnom mjuziklu, ali glumica ipak smatra da je vreme da se oprosti od uloge.

Izvor: TV Prva
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

"Ako se budem fizički osećala dobro, igraću 19. oktobra predstavu 'Čikago', petnaesta godina, tristoto izvođenje. To je što se mene tiče i poslednje. Predstava će se naravno igrati, ali kako ono fudbaleri svoje kopačke okače o klin, ja ću eto svoje cipele da predam nekoj mlađoj koleginici", rekla je Sloboda Mićalović.

Iako se oprašta od ove predstave, pozorište joj je nedostajalo i jedva je čekala da posle pauze ponovo stane na daske koje život znače.

"Mislim da su ljudi shvatili da mi falimo njima, isto onoliko koliko oni fale nama. Bez kulture se ne može i svi bismo teško podneli kada bi nam neko rekao da se pozorišta zatvaraju do daljnjeg", rekla je i dodala kako je pozorište zapravo jedna od najbezbednijih institucija kulture u koje možete da odete trenutno.

"Meri se temperatura na ulazima, publika je razređena, mi glumci smo ili vakcinisani ili testirani. Tako da tu nema mesta zarazi, mislim, ima, ali smo smanjili mogućnost da dođe do toga. Što se snimanja tiče, tu je onako čudno, jer se desi da stane snimanje na sedam dana, deset dana, pa opet", priča ona.

Osvrnula se i na višedecenijsko prijateljstvo sa glumcem Andrijom Miloševićem, sa kojim takođe igra u pozorištu.

"Ne bih mogla da se odlučim da li je Andrija bolji prijatelj ili glumac. To vam je komplet – on je i dobar prijatelj, i dobar glumac, i kolega, i brat, sve što treba", zaključila je.

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.