Izvođači s Brodveja nastupili uživo i poručili: "Vratićemo se"

Pozorišni izvođači okupili su se na njujorškom Tajms skveru radi nastupa uživo, obećavajući da će se vratiti na scenu godinu dana nakon što je Brodvej spustio zavese zbog pandemije koronavirusa.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 13.03.2021.

20:49

Izvođači s Brodveja nastupili uživo i poručili:
Foto: depositphotos/phakimata

Na specijalnom događaju nastupili su pevači, plesači i glumci, uključujući brodvejske zvezde poput Metju Broderika, koje su bile srećne što su videli prijatelje i ponovo nastupile pred publikom, prenosi Rojters.

Glumci su izveli klasične pozorišne hitove i originalnu pesmu "Vratićemo se" sa kostimima iz brodvejskih predstava "Mulen Ruž", "Fantom iz opere" i drugih.

Prošlog marta, broj prolaznika na Tajms skveru pao je sa 365.000 ljudi dnevno na 35.000 gotovo preko noći, rekao je vršilac dužnosti predsednika i glavni operativni direktor Saveza Tajms skver, Tom Haris.

Sada se, rekao je, broj vratio na 100.000 tokom poslednjih nekoliko dana.

"Zatvaranje Brodveja bio je opipljiv simbol početka ove pandemije i njene ozbiljnosti. Povratak Brodveja takođe će označiti kraj pandemije i sve ono što smo naučili iz pandemije", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: